Adanalı Kartallar pençelerini açtı

Adana Beşiktaşlı İş Adamları Derneği’ne üye siyah-beyazlı taraftarlar, Karagümrük maçıyla beraber yeni sezon açılışını gerçekleştirdi. Beşiktaş’ın gücünün sembolü olan pençe hareketiyle şampiyonluğa hazır olduklarını gösteren ABİSADlılar, ilk maçı kazanmanın coşkusunu ortak bir şekilde yaşadılar. Dernek başkanı  Sitemkar Bolsoy,  Beşiktaş’ın şanlı bayrağını, şerefine layık bir şekilde Adana ve bölge illerde dalgalandırmaya devam edeceklerini belirtti.

***

Adanalı Kartallar’ın pençesi sezona hazır

HABER: YENER EKİNCİ

ADANA (BÖLGE) – Kısa adı ABİSAD olan Adana Beşiktaşlı İş Adamları Derneği çatısı altında siyah-beyaz renklere gönül veren taraftarlar, birlik ve beraberlik ruhunun kazandırdığı kaynaşma coşkusu içerisinde, Karagümrük maçıyla beraber sezon açılışını gerçekleştirerek, şampiyonluk yolunda takımlarına verecekleri desteğe pençe açtılar. Saat 19.00 sıralarında, Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki dernek binasında toplanmaya başlayan üyeler, maç saatine kadar birlikte yemek yiyip sohbet ederek hasret giderdi. Maçın başlamasıyla beraber dev ekran televizyonlarda ortak heyecan yaşayan ABİSADlılar, 90 dakika sonunda Beşiktaş’ın 1-0 kazanarak lige galibiyetle başlamasının mutluluğunu paylaştı.

‘’BEŞİKTAŞ’IN MARKA DEĞERİNİ YÜKSELTMEYE DEVAM EDECEĞİZ’’

ABİSAD Başkanı Sitemkar Bolsoy, maç sonrası sorularımızı cevaplayarak, yeni sezonda altına imza atacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. 2015 yılında, 12 kişiyle ABİSAD’ın kurulduğunu hatırlatan Başkan Bolsoy, sosyal sorumluluk projeleriyle beraber Beşiktaş’ın şanlı bayrağını, şerefine layık bir şekilde Adana ve bölge illerde dalgalandırma amacında olduklarını belirtti. Bu zamana kadar görevlerini başarıyla icra ettiklerini dile getiren ve bunun gururunu yaşayan Sitemkar Bolsoy, uçbeyleri olarak Beşiktaş’ın marka değerini yükseltmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

‘’BEŞİKTAŞ DERNEKLERİ ARASINDA İLK ÜÇ SIRADA YER ALIYORUZ’’

Dernek başkanlığı görevini aldığında 38 üyelerinin bulunduğuna dikkat çeken Bolsoy, bu sayıyı 428’e çıkardıklarını ve bütün üyelerin aynı zamanda kongre üyesi olduklarını söyledi. Bolsoy, Beşiktaş’ın Dünya genelinde 210 derneği bulunduğunu ve ABİSAD’ın da şu an ilk üç arasına girdiğini kaydetti. Üç hafta sonra Adana Demirspor maçı için kente gelecek olan Beşiktaş’ı en iyi şekilde ağırlayacaklarını belirten Bolsoy, ‘’Yeni kongre üyesi olan 76 üyemizin tanıtımını da yaparak, kartlarını törenle dağıtacağız. Diğer iş adamları örgütlerinde olduğu gibi, biz de kendi ticaret hacmimizi günden güne arttırıyoruz. Kalbi, Beşiktaş ile atan herkesi derneğimize üye olmaya davet ediyorum’’ dedi.

‘’SEZON SONU ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI YAPACAĞIZ’’

Bolsoy, Beşiktaş’ın 7 milyar lira borcu bulunması nedeniyle zor bir süreçten geçtiğini hatırlattı. Buna rağmen Başkan Ahmet Nur Çebi’nin gayretleriyle istenilen bir kadro oluşturulduğunu ve bütün oyunculardan memnun olduklarını Bolsoy, ‘’Her şeyimizle hazırız vepopülist transferler yapan bütün takımları yenebilecek güce sahibiz. Şampiyon olmamız için bir engel yok. Kısa vadede değil; ama ilerleyen zamanlarda ABİSAD olarak bir futbolcu transfer ederek takıma kazandırmak istiyoruz. Son yardım balosunda, Beşiktaşımıza 850 bin lira bağışta bulunmuştuk. Desteğimiz devam edecek’’ dedi.

‘’SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK’’

Bolsoy, şunları kaydetti; ‘’Adana ve çevre illerde yüz binlerce Beşiktaşlı taraftarımız yaşıyor. Düzenlediğimiz aktivite ve etkinliklerle onların kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlıyoruz. Şu an, 67 iş insanımız daha derneğimize üye olmak için başvuruda bulundu. Sayımız günden güne artıyor ve birlikte daha güçlü oluyoruz. Güçlendikçe de sosyal sorumluluklar içerisinde daha fazla yer alacağız. Spor okulu ve yaşlı rehabilitasyon merkezi kurma gibi projelerimiz var. Detaylarını ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşacağız.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor