Adanalı Kayhan Özer Avrupa Sahnesinde

Gençlik ve Spor Bakanlığı himayesinde Turkcell ve Türkiye Atletizm Federasyonu iş birliğinde yeni bir döneme giren Türk atletizminin yıldızları, 35. Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası’nda şampiyonluk mücadelesi verecek. 1-3 Mart tarihleri arasında İskoçya’nın başkenti Glasgow’da düzenlenecek organizasyonda Türkiye’yi 11’i erkek, 4’ü kadın olmak üzere 15 sporcu temsil edecek. 15 sporcunun içinde Adanalı Kayhan Özer 60 metre branşında ülkemiz için mücadele edecek.

7 madalyamız var

Türkiye, daha önce katıldığı 28 Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası’nda 7 madalya kazanmayı başarmıştı. 50 ülkeden 600’ün üzerinde sporcunun katılacağı ve Emirates Arena’da gerçekleştirilecek şampiyonada yarışacak atletlerimiz ve yarışacakları disiplinler ise şu şekilde:

KADINLAR: Mizgin Ay            60 metre, Şevval Avaz 60 metre Engelli, Özlem Kaya 1500 metre, Emel Dereli Gülle Atma
ERKEKLER:
Emre Zafer Barnes 60 metre, Kayhan Özer 60 metre, Aykut Ay 60 metre, Mikdat Sevler 60 metre Engelli, Yavuz Can 400 metre, Salih Tekgöz 800 metre, Ramazan Özdemir 3000 metre, Alperen Acet Yüksek Atlama, Can Özüpek Üç Adım Atlama, Necati Er Üç Adım Atlama, Osman Can Özdeveci Gülle Atma

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor