ADANALILAR, “ÖZAL BULVARI HİÇ YERE ZİYAN OLUR” DİYOR

ADANALILAR, “ÖZAL BULVARI HİÇ YERE ZİYAN OLUR” DİYOR

Turgut Özal’a tramvay tesis edilmesi fikrinin ne kadar yersiz ve zararlı olduğunu anlatmaya çalıştığımız yazı büyük ilgi gördü. Yüzlerce destek ifadesi ve sayısız yorum aldığımızı belirtmiş ve dünkü köşemizi tamamen yorumlara ayırmıştık. Bugün de devam ediyoruz.

KÜBRA AĞAOĞLU: 27 yaşındayım, 17 ülke gezdim, gördüm. Gittiğim şehirlerde ilk yaptığım iş, o şehrin bulvarını görmekti. Dünyanın dört bir yanından gezginlerle sohbet ettim, bir şehrin kimliği o şehrin dizaynıdır, bulvarlarıdır. Oradaki altyapının gelişmiş olup olmadığını, belediyecilik hizmetlerini, sosyo kültürel varlıklarını şehirlerin ağaçlandırılmasından, bulvarlarından anlarsınız. Adana, kimliği olan Turgut Özal Bulvarını kaybederse, kazanılanın karşısında ağır bir bedel olacaktır. Hoş, gün gelecek göreceğiz ki, Merkez Park’a da bina dikilecek. Bu, artık günümüz yönetim zihnine yerleşmiş bir şey, benden sonraki nesil Adana’daki bu parkın varlığını anımsamayacak. Ne yazık.

EROL KOPTAGEL: Hocam günaydın. Gazetecilik ,farkındalık yaratmak ise bu konudaki duyarlılığınıza teşekkür ediyorum.

ARZU  AKARCALI GEORGE: Hiç duymadım , Her yönüyle gereksiz ama Valla zaten işleri son 3-4 yılda kötü olan dolmuşcular buna izin vermez.

OLCAY SERİCİ: Hiç gereksiz… Öyle güzel kaldırımlar… Düşünmesi bile içimi sıktı.

AYTEN BAKIR: Yok artık. Trafiği çözme bahanesiyle böyle bir saçmalık yapmayacaklardır inşallah 🙏 😡😡😡

CEVDET BAĞIR: İhanettir

KEMAL KAMALAK: Dünyada ki uygulamalar “Ana arterlere alternatif “yollar üzerinde olur. Bulvarı katledecekler

AHMET DOĞAN: Doğru bisiklet yolu bile kaldırımların bir bölümünün içine etti

ABDÜLKADİR HASBUTÇU: SEVGİLİ ZEYDAN KARALAR, BEN HER NE KADAR SİVAS’Lİ OLSAM DA, MANİSA’DA YERLEŞMİŞ OLSAM DA ADANA ERKEK LİSESİ 1964 MEZUNUYUM. ADANA’DA GAZETECİLİK DE YAPTIM, ORMAN TEŞKİLATİNDA GÕREV DE YAPTİM..ŞEHİR AĞAÇLANDİRMALARİNDA DA ÇOK ÇALIŞTIM….ADANA İÇİN İKİ LÂF ETME HAKKIM VAR…

ZEYDAN BABA, DUYDUM Kİ TURGUT ÕZAL BULVARİNA TRAMVAY YAPACAKMIŞSIN, DOĞAL DOKUYU BOZMA PAHASINA…TRAMVAY EĞER ESKİDEN BERİ VAR İDİYSE NOSTALJİK DEĞER TAŞIR, KORUYALIM…YOKSA SIRF BİR ŞEYLER YAPMAK İÇİN O GÚZELİM AĞAÇLARİ ORTADAN KALDIRIP DA TRAMVAY YAPACAKSAN “DAM BAŞINDA SAKSAĞAN” OLUR…TAFİĞİ RAHATLATACAKSAN, İKİ OTOBÚS DAHA KOY, DOĞAYA KATKİ SAĞLİYACAKSAN İKİ AĞAÇ FAZLA DİK, YOKSA DOĞAYİ BOZMA, YOKSA TRİBÜNE FUTBOL OYNAMAK İÇİN AUTA ÇİKACAK TOPA VURMA…SENİ ÇOK SEVİYORUZ…

AKP’Lİ VEKİLLERİMİZE ÇAĞRIDIR:

Sayın Cumhurbaşkanımızın

sözünü yerde bırakmayınız!

Kentimizi temsilen AKP kadroları içinde görev verdiğimiz saygıdeğer milletvekillerimiz, bu çağrımızı aynı zamanda bir anımsatma olarak da değerlendirebilirsiniz.

Mart 2019 Seçimlerinin ilk propaganda gezisini kentimize yapan Sayın Cumhurbaşkanı, Metro İkinci Etabı için müjde vermişti. O gün yaptığı konuşmaya geniş yer veren 19 Mart 2019 günlü RAY HABER Bülteninden Metro ile ilgili kısmı aynen sunuyoruz:

“Cumhurbaşkanı Erdoğan Adana’daki konuşmasında Cumhur İttifakı adaylarının sahneye davet edilmesinin ardından “Adana Metrosunun ilk kısmı tamamlanmıştır. Ancak bu metro Adana için yetersiz kalıyor. Hem mevcut hattın iyileştirilmesi, hem de uzatılmasına ihtiyaç var. İnşallah önümüzdeki dönem bu meseleyi gündemimize alacağız.” Diyerek Adana Metrosunun önümüzdeki dönem hem hattının iyileştirileceği hem de uzatılacağı müjdesini verdi.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor