Adana’nın markası Kasrı Kervan Kebap

ADANA (BÖLGE)-Adana’da kebap deyince akla ilk gelen yerlerden biri olan Kasrı Kervan Kebap, çok kısa zamanda damak tadıyla ve işletmecilikteki marifetiyle gözde restoranlar arasına girdi.

DÜNYA DANS FESTİVALİ’NDE BOY GÖSTERDİ

Kasrı Kervan Kebap sahibi Bilal Serttaş, gerek sosyal etkinliklerde gerekse muazzam lezzetlerinin yanı sıra festivallerinde aranılan ismi olmayı başardı. Adana’da gerçekleştirilen ve dünyada 23 ülkenin katıldığı Dünya Dans Festivali’nin yine tek kebapçısı olarak boy gösterdi.

LEZZETİYLE BÜYÜLEDİ

Kasrı Kervan Kebap’ın kullanmış olduğu kıymada ve malzemelerde sağlık ve hijyen ön planda tutulmasından dolayı Adanalıların tercih noktası oldu. Adana’nın başarılı belediye başkanlarından Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın organize ettiği Belemedik 3. Doğa ve Fotoğraf Festivali’nde de tek kebapçı olarak adından söz ettiren Kasrı Kervan Kebap lezzetiyle büyüledi.

ADANALILAR LEZZET ŞÖLENİNE BEKLENİYOR

Festivalde kendi elleriyle kebap yapan Kasrı Kervan Kebap sahibi Bilal Serttaş, kebap akademisini kurarak kebabı kendi elleriyle hazırlaması da dikkatlerden kaçmadı. Adana’da gerçek damak tadının ve kebabın tek adresi Kasrı Kervan Kebap Adanalıları bu muhteşem lezzet şölenine bekliyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor