ADANAPOR’DA SATIŞ SÜRECİ İPTAL EDİLDİ

Adanaspor, kulübün devir süreciyle ilgili yürütülen görüşmeleirin olumlu sonuçlanmadığını duyurdu. Adanaspor Kulüp Başkanı Bayram Akgül ile işadamı Ergin Göleli arasında gerçekleşen devir görüşmelerinin olumsuz sonuçlandığı, Adanaspor ile ilgilenen diğer şirket ve şahıslarla görüşmelere devam edileceği duyuruldu.

Kulüpten yapılan açıklamada şöyle denildi; “Değerli Adanaspor caiması ve futbol kamuoyunun dikkatine. Adanaspor’un  devir süreciyle ilgili yürütülen görüşmeler maalesef olumlu sonuçlanmamıştır. Devir sürecinde her iki taraf tarafından mutabık kalınan şartların alıcı firma tarafından yerine getirilmemesi sebebiyle süreç iptal edilmiştir. Adanaspor ile ilgilenen diğer şirket ve şahıslarla görüşmelere devam edilecektir. Gösterdiğiniz anlayış ve destek için teşekkür ederiz. Kamuoyuna saygılarımızla” denildi.

Bu arada, transfer sezonunun açılmasına az bir süre kala Başkan Bayram Akgül’ün nasıl bir yol izleyeceği de merak ediliyor. Şu anda bulunan futbolcuların hangilerinin sözleşmesinin bittiği, hangilerinin devam ettiği bilinmezken, teknik direktör Mustafa Kemal Kılıç’ın da devam edip etmeyeceği de belirsizliğini koruyor. Şu anda Bayram Akgül’ün Adanaspor A.Ş. Başkanı olarak takımın başında kaldığı ve önümüzdeki günlerde bir açıklama yapması bekleniyor. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor