ADANASPOR, AHLATÇI ÇORUM FUTBOL KULÜBÜ’NÜ KONUK EDİYOR

Adanaspor, yarın saat 19.00’da kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Ahlatçı Çorum Futbol Kulübü maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Kemal Kılıç yönetiminde Çatalan tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

 

Kemal Kılıç yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 90 dakika sürdü. Antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı, top kapma ve taktik çalışmalarından sonra çift kale maçla antrenman tamamlandı. Futbolcuların antrenmanda ve çift kale maçında oldukça istekli ve hırslı oldukları gözlendi. Son haftalarda alınan başarısız sonuçların ardından Sol Bamba’nın vefatından sonra takımın başına getirilen François Ciccolini ile yollar ayrılmış, yerine daha önce bir kaç kez Adanaspor’u çalıştıran ve camiayı çok iyi tanıyan Kemal Kılıç getirilmişti. Takımdaki bu ani değişiklikler futbolcular üzerinde ne gibi etki yaratacağı yarın oynanacak maçta gözükecek gibi görülüyor.

Perşembe günü takımla birlikte antrenmanlara katılan Teknik Direktör Kemal Kılıç, bugün de yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak takımı kampa çekecek ve maç saatini bekleyecekler. Kemal Kılıç antrenmandan sonra yaptığı açıklamada, “Takımda arkadaşlık havasını çok iyi gördüm. İki günden beri birlikte antrenman yapıyor ve çalışıyoruz. Onları tanıma fırsatım olmadı, şimdi önemli olan takımı Çorum Futbol Kulübü maçına hazırlamak. Bunun için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyor. Takımda çok genç futbolcu var, yanlarına birkaç tecrübeli ve bu ligi bilen futbolcular da alınmış. Onları birbirleriyle kaynaştırıp iyi bir takım kurmaya çalışacağım. Milli araya kadar 3 maçımız var. Bu üç maçı en az kayıpla kapatıp milli arada takımla daha fazla birlikte olup, açıklarımızı kapatırız. İlk maçımız olan Çorum Futbol Kulübü maçını kazanarak taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz, bunu yapacak gücümüz ve kapasitemiz de bulunuyor, bunu takımda gördüm” dedi. Adanaspor-Ahlatçı Çorum Futbol Kulübü maçını İlker Yasin Avcı yönetirken, yardımcılıklarını Mehmet Kapluhan ve Selahattin Altay, dördüncü hakem olarak da Yakup Özhan görev yapacak. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor