ADANASPOR BİR PUANA RAZI OLDU

Adanaspor, Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde Sakaryaspor’u konuk etti. Turuncu-Beyazlılar, TFF 1.Lig’de şampiyonluk hesapları yapan Sakaryaspor karşısında tüm plan ve de tahminleri alt üst etti. Turuncu-Beyazlılar, Sakaryaspor karşısında ilk yarıda iyi bir mücadele ortaya koyud. Rakip kalede net pozisyonlar da yakaladı, kendi kalesinde de tehlikeli pozisyonlar verdi.

Tüm spor çevrelerince maçın favorisi olarak gösterilen Sakaryaspor önünde müthiş bir oyun sergileyen Adanaspor, ikinci yarıd ada özgüvenli bir şekilde rakibinin üstüne gitti. Giresunspor  karşısında suskun olan o takımdan eser yoktu sahada. Mücadele eden, koşan, pres yapan bir takım vardı. Hücumda bitirci vuruşlar yapabilse, sonuç Adanaspor lehine çok daha farklı olabilirdi. Sakaryaspor karşısında alınan bir puan çok önemli. Turuncu-Beyazlılar aldığı bir puanla puanını 27’ye çıkarttı. Adanaspor önümüzdeki hafta deplasmanda Ümraniyespor ile karşılaşacak.

Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç, maç sonrası yaptığı açıklamada kalitesi yüksek bir maç oynandığını belirtti. Kılıç, maçta kompakt oyunla hızlı hücumlara çıktıklarını söyleyerek, şunları söyledi; “İyi bir rakiple karşılaştık. Kontratak ve hızlı hücum anlamında derslik pozisyonlarımız var. Şut anına dönüşmedi veya sonuçlanmada biraz sıkıntı çektik gibi göründü ama hem çok tempolu hem de kalabalık çıktık öne. Rakibin gücü ortada. Şampiyonluğun ciddi adaylarından biri. Kaliteli oyuncuları var, zor olacağını biliyorduk. Oyunu çok iyi tuttular bizim çocuklar, iki tarafı kutluyorum. Centilmenlik kuralları içerisinde top oynamaya odaklandılar, ortaya güzel bir oyun çıktı. 3 puan olmadan çok tatmin olmuyor ancak rakibin gücü ve son haftalardaki sıkıntılarımızı hesapa katarsak güçlü bir takıma karış kaybetmeden sahadan çıkmanın önemini söylemek istiyorum” dedi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor