ADANASPOR FARKLI KAZANDI BALIKESİRSPOR KÜME DÜŞTÜ

Spor Toto Birinci Ligi’nde Adanaspor, kendi saha ve seyircisi onunde puan cetvelinin en altında olan Balıkesispor’u 3-1 yenerek moral buldu ve taraftarlarını sevindirdi.

Bir tarafta halen matematiksel olarak play-off şansı bulunan ve 9 haftada sadece bir galibiyeti bulunan Adanaspor, diğer tarafta küme düşme hattındaki Balıkesirspor…..

Yüksek tempoda oynanan karşılaşmada ilk gol  konuk ekipten geldi..

Ibrahim Halil Çolak, Turuncu-Beyazli ekibin savunma oyuncularının hatasından yararlanarak takımını 1-0 öne geçiren golü attı.

Adanaspor’un iyilerinden İsmail sol kanattan taşıdığı topu kale sahasına ortaladı. Kafaya yukselen Fıratcan Üzüm duzgun vurusla durumu esitledi 1-1

39 ve 53. dakikalarda Amadou Ciss 2 güzel gol atarak takımının 3-1 kazanmasını sağladı.

Böylece liglerin bitimine 7 hafta kala Balıkesırspor’un küme düsmesi kesinleşti.

Eksik oyunculara rağmen Adanasporlu futbolcuların hücum futbolunu tercih etmeleri, çok kosarak rakip kaleciyi surekli rahatsiz etmeleri, yardımlaşmaları, akılcı oyunlarını 3 güzel gol ile taçlandirmaları taraftarlarca begeniyle karsılandı. Bruns’un bir şutu direkten dondu.

Karşılaşma sonrasında Adanaspor Baskanı Bayram Akgül’ün küme düşmesi kesinleşen Balıkesirspor’un soyunma odasına giderek teselli etmesi teknik direktor Giray Bulak ve yöneticiler tarafından iyi bir davranış olarak değerlendirildi.

Adanaspor puanını 41’e çıkardı. Onümüzdeki hafta lider Ankaragücü ile karşılaşacak…

Bu hava ve moralle play-off grubuna neden kalmasın?

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor