ADANASPOR, GALİBİYET İÇİN GİDİYOR

Adanaspor, Trendyol 1.Lig’in 27.haftasında deplasmanda Ümraniyespor ile oynayacak. Turuncu-Beyazlılar, bugün yapacağı son antrenmanla çalışmalarını tamamlayarak İstanbul’a gidecek. Adanapor-Ümraniniyespor ile Pazar günü saat 16.00’da Ümraniye Hekimbaşı Şehir Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.

Adanaspor, Ümraniyespor hazırlıklarını Teknik Direktör Kemal Kılıç yönetiminde yaptığı antrenmanla devam etti. Kulüp tesisklerinde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde ise taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirildi. Antrenman sonrası doğum günü olan Mehmet Taş’ın doğum günü kutlandı. Antrenman sahasına getirilen pastayı teknik heyet ile birlikte kesen Mehmet Taş, pastayı arkadaşlarına da ikram etti. Mehmet Taş, “Beni bu doğum günümde bu sürprizi yapan başta teknik direktörümüz Kemal hocama ve teknik ekibine, daha sonra tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Pazar günü son bir maça çıkacağız. Oradan mutlak puan veya puanlar almak zorundayız. Yenemiyorsan, yenilmeyeceksin mantığıyla sahaya çıkıp en azından bir puanla dönmek istiyoruz” dedi.

Teknik Direktör Kemal Kılıç da antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Futbolcularımla birlikte hafta başından itibaren bu maçın planlarını çalıştık. Son rotuşları da İstanbul’da yaptıktan sonra kampa gireceğiz. Futbolcularımın moral ve motivasyonları çok iyi. İnşallah bu moralle çıkacağımız Ümraniyespor maçından da puan veya puanlar alıp Adana’ya mutlu döneriz” diye konuştu. Ümraniyespor-Adanaspor maçını Ayberk Demirbaş yönetecek. Demirbaş’ın yardımcılıklarını Hüseyin Kıvanç Durmaz ve Barış Çiçeksoyu yaparken, Levnet Gümüşdere de dördüncü hakem olarak görevlendirildi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor