ADANASPOR, İŞADAMI ERGİN GÖLELİ’YE SATILIYOR!

Adanaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, işadamı Ergin Göleli ile satış konusunda görüşmelerin başlandığı bildirildi. Adanaspor A.Ş. Yönetim Kurulu tarafından yazılı açıklamada şöyle denildi; “Yönetimimiz adına, Adanaspor’un geleceğiyle ilgili bir açıklama yapmak hasıl olmuştur. Bu kapsamda, işadamı Ergin Göleli ile Adanaspor’un satışıyla ilgili görüşmelere başlanmıştır.

Bu süreçte, kulübümüzün menfaatleri ve geleceği her zaman ön planda tutulacak olup, tüm görüşmeler şeffaf bir şekilde yürütülecektir. Taraftarlarımızın ve kamuoyunun bilgisi dahilinde gerçekleşecek olan bu süreçle ilgili gelişmeler düzenli olarak paylaşılacaktır.  Adanaspor yönetimi olarak, desteklerinizin ve anlayışınızın bu önemli süreçte bizim için çok değerli olduğunu belirtmek isteriz” denildi. Görüşmelerin bu hafta içerisinde sonuçlanmasının beklendiği ve devir işlemlerinin de en kısa zamanda yapılacağı belirtildi.

Öte yandan Ergin Göleli’nin kulübü devralmasının ardından teknik direktör değişikliği de gündeme geldi. Göleli yönetimi teknik direktör görevi içi Tuncay Şanlı ile prensip anlaşmasına vardığı belirtildi. Sakaryaspor’da farklı 3 dönemde görev alan Tuncay Şanlı; bu sezon Tatangalar’da 31 maçta 16 galibiyet, 7 beraberlik ve 8 yenilgi aldı ve 1.77 puan ortalamasını tutturdu. Adanaspor’un mevcut teknik direktörü Kemal Kılıç, Ocak ayından bu yana çıktığı 14 maçta 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak 1.36 puan ortalamısını yakaladı.

ERGİN GÖLELİ KİM?

Erzurum Horosan doğumlu olan Ergin Göleli, İstanbul’da yaşıyor. Amberçay Eymesil Kulübü’nün de başkanlığını yaptı. Burada başarılar elde eden Ergin Göleli, futbol dünyası için olumlu bir izlenim bıraktı. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor