ADANASPOR KENDİNE GELDİ

Adanaspor, bu sezon oynadığı 8 karşılaşmadan 5 mağlubiyet 3 galibiyet aldı. Turuncu-Beyazlılar, bu galibiyetin ikisini kendi sahasında alırken birini de deplasmanda aldı. Mağlubiyetlerin ise ikisi iç sahada üçü de dış sahada alındı.

Adanaspor, lige Özhan Pulat ile başlarken, yaptığı transferlerle de iyi bir  kadro kurduğu gözlendi. Ancak ilk 7 haftada oynanan oyun ve alınan sonuçlar kadro kalitesine bir türlü yansımadı. Özhan Pulat’ın takıma oynattığı futbol taraftarlar ve spor çevrelerince beğenilmedi. İlk 7 haftada takımda özellikle son yarım saatte çok büyük düşüşler gözlendi. Bu da sonuçlara yansıdı. Göztepe, Şanlıurfaspor, Ankara Keçiörengücü ve Tuzlaspor maçlarında uzatma dakikalarında yenilen gollerle sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Takımda futbolcular ile teknik heyet arasında bir türlü istenilen bağlantı kurulamadı ve bu da sonuçlara ister istemez yansıdı.

Turuncu-Beyazlılar, Özhan Pulat döneminde 2 galibiyet 5 yenilgi alarak büyük hayal kırıklığı yaşadı. En son oynanan Göztepe maçında takımın hiçbir varlık gösterememesi ve mağlubiyetle dönülmesi üzerine Özhan Pulat’la yollar ayrılarak yerine Eyüp Arın takımın başına geçti. Eyüp Arın takımla birlikte 3 gün olduktan sonra Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Bitexen Giresunspor’la karşılaştı. Giresunspor karşısında sezonun en iyi futbolunu oynayan futbolcular sahadan 4-2’lik galibiyetle ayrılan taraf oldu. Bu da gösteriyor ki takım kalitesi yeterli, sadece futbolcuların kendilerine olan güveninin gelmesi. Bunu da Bitexen Giresunspor karşısında gördük. Bütün futbolcular sahada basmadık alan bırakmadı. Rakip futbolculara adım attırmadılar. Özellikle 3 golün sahibi Junior Fernandes parlayan bir yıldız gibiydi. Attığı golün yanı sıra Hakkı Türker’e de asist yaparak atılan 4 golde de katkısı oldu.

Milli ara nedeniyle futbolculara izin verildiği ve takımın en geç Cuma günü toplanarak 21 Ekim Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Sakaryaspor maçı hazırlıklarına başlanması bekleniyor. Bu arada yönetimin de teknik direktör arayışlarına devam ettiği ve en kısa zamanda sorunu çözmeye çalışacakları ifade edildi. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor