ADANASPOR KÖTÜ GİDİŞE ÇARE ARIYOR

Adanaspor, yarın kendi saha ve seyircisi önünde saat 19.00’da oynayacağı Erzurumspor maçı hazırlıklarını bugün yapacağı son antrenmanla tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayacak. Turuncu-Beyazlılar’da tek hedef galibiyet, başka bir düşünce yok. Adanaspor-Erzurumspor maçını Alper Akarsu yönetecek. Akarsu’nun yardımcılıklarını Ali Uğurtan Demirtaş ve Mehmet Pekmezci yapacak. Erdem Mertoğlu da dördüncü hakem olarak görevlendirildi.

Adanaspor, ligde oynadığı 5 maçtan 1 galibiyet 4 mağlubiyet alarak kötü bir seri yakaladı. Ligin ilk haftasında deplasmanda Boluspor’u 2-0 yenerek moralli başlayan Turuncu-Beyazlılar bundan sonra oynadığı Astor Enerji Şanlıurfaspor’a 2-1, Ankara Keçiörengücü’ne 1-0, Kocaelispor’a 2-0 yenildikten sonra, beşinci haftada deplasmanda karşılaştığı ligde galibiyeti ve golü bulunmayan Tuzlaspor karşısında 2 gol birden yiyerek 2-1 mağlup ayrıldı.

Adanaspor, şu ana kadar oynadığı 5 karşılaşmada sadece 5 gol atabilirken, kalesinde de 7 gol gördü. Turuncu-Beyazlılar da ileri uç tarafında gol sıkıntısı hala çözülmüş değil. Yapılan tranfserlerin geç gelmesi de bunda en büyük etken. Takım bir türlü tam kadro sahaya çıkamadı. Tuzlaspor maçının sonunda hakeme yönelik itirazları nedeniyle Teknik Direktör Özhan Palut kırmızı kart gördü. Özhan Palut’un yerine maçtan sonra açıklama yapan yardımcı teknik direktör Fatih Kavlak, “Lige üç puanla başladık ancak sonrasında kötü bir performans sergiledik. Özellikle son dakikalarda yediğimiz goller ve Kocaelispor maçındaki eksiklikler bu süreci olumsuz etkiledi. Milli takım arasından sonra Tuzlaspor maçından üç puanla ayrılmak isityorduk. Ancak, öne geçmemize rağmen maçı puansız tamamladık. Bu durumdan dolayı üzgünüz. Hafta içi yapacağımız değerlendirmelerle birlikte çalışmalarımıza devam  edeceğiz” dedi. Yeniden yapılandırılan takımın performansını artırmak için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Kavlak, oyuncuların motivasyonunu yükseltmek ve eksiklikleri gidermek için tüm ekip olarak çalışmalara odaklanacaklarını ifade etti. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor