ADANASPOR UMUTLU

Adanaspor, bugün saat 13.30’da karşılaşacağı Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Ankara Keçiörengücü-Adanaspor maçını Reşat Onur Coşkunses yönetirken, Mehmet Kapluhan ve Burak Cansız yardımcılıklarını Ayberk Demirbaş da dördüncü hakem olarak görev yapacaklar.

Dün sabah kendi tesislerinde Teknik Direktör Eyüp Arın yönetiminde yaptıkları son antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan Adanasporlu futbolcular öğleden sonra Ankara’ya gittiler. Antrenmanda futbolcuların oldukça keyifli ve istekli oldukları gözlendi. Özellikle geçen hafta sonradan oyuna girip 1 dakika sonra golünü atan Ahmethan Köse antrenmanlarda daha istekli ve arzulu gözüktü. Tecrübeli futbolcu, “Oyuna girer girmez gol atmam beni çok mutlu etti. Ama oyunun sonunda galip gelememiz oldukça üzdü. Bu sezon sakatlıklardan dolayı fazla forma şansı bulamadım. Formamı giydiğim her maçın çoğunda da gol atma başarısı gösterdim. Ama önemli olan benim gol atmam değil, takımın kazanması. Bugün de bana şans verilirse oyuna girer ve elimden gelenin en iyisini yaparak gol atmaya çalışacağım. Arkadaşlarımızla iyi bir uyum içerisindeyiz inşallah bunu sahayada yansıtacağız” dedi.

Teknik Direktör Eyüp Arın ise, “Hafta başından itibaren yaptığımız antrenmanlarda futbolcularımın istekleri ve arzularını gördüm. Bu da beni Ankara Keçiörengücü maçından umutlu olmamı sağlıyor. Rakibimizin gücünü biliyoruz. Biz de bazı zamanlarda çok iyi oynuyoruz, onu daha fazla zamana yayarsak iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Göztepe karşısında yaptığımız defans hatalarını Ankara Keçiörengücü karşısında yapmamaya çalışacağız. Şu anda tek eksiğimiz Evren Korkmaz, onun dışında Göztepe maçında sakatlanan Lamin Jalllow’un durumunun da maç saatine kadar belli olacağı kanaatindeyim. Ben bugün Ahmethan Köse’den bugün yine iyi bir performans bekliyorum. Onun tecrübesi ve ilerideki hücum etkinliğinden diğer arkadaşlarımızın da yardımıyla yararlanmak istiyoruz” diye konuştu. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor