ADANASPOR’DA 7.KEZ KEMAL KILIÇ DÖNEMİ

Adanaspor’da Fransız teknik adam François Ciccolini ile yolların ayrılmasından sonra beklendiği gibi göreve Kemal Kılıç getirildi. Daha önce 6 kez Turuncu-Beyazlıları çalıştıran Kemal Kılıç, 7’inci dönem için göreve başladı. Adanaspor-Ahlatçı Çorum Futbol Kulübü maçını İlker Yasin Avcı yönetecek. Avcı’nın yardımcılıklarını Mehmet Kapluhan ve Selahattin Altay yaparken, Yakup Özhan da dördüncü hakem olarak görev yapacak.

 

Adanaspor’da 29 Eylül Pazar günü saat 19.00’da kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Çorum Futbol Kulübü maçı hazırlıklarına önceki akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Kemal Kılıç, ayağının tozuyla Çatalan tesislerine gelerek antrenmanda bulundu. Kemal Kılıç yönetiminde yaklaşık 90 dakika süren antrenmanda futbolcular antrenmana koşu ve koordinasyon ve fitness çalışmalarıyla başladı. Daha sonra pas çalışmaları, top kapma ve atak çalışmaları yapan Turuncu-Beyazlı futbolcular çift kale maçla günün antrenmanını tamamladı Çift kale maçında futbolcular sanki maç oynarcasına birbirlerine sert girdikleri gözlenirken, kendilerini yeni teknik direktör Kemal Kılıç’ın gözüne girmeye çalıştıkları görüldü.

Teknik Direktör Kemal Kılıç antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Burada olmaktan çok mutluyum, burası benim artık ikinci evim. Daha önce de 6 kez bulundum. İyi ve kötü günlerim geçti, ama Adanaspor’la olan bağlarımı hiç koparmadım. Ne zaman çağırsalar koşa koşa geldim, her zaman da gelirim. Adanaspor, oynadığı 6 karşılaşmadan 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 5 puan toplamış ve şu an puan sıralamasının altlarında bulunuyor. Adanaspor buraları hak etmiyor, daha iyi yerlerde olması lazım. Futbolu seven bir kent Adana. Şimdi önümüzde Pazar günü oynayacağımız Ahlatçı Çorum Futbol Kulübü maçı var. Bu maçı kazanarak hem ben galibiyetle başlamak, hem de seri başlatmak için kazanmak istiyoruz. Futbolcularımla yaptığım toplantıda, kendilerinin çok daha iyi kapasitelerinin olduğunu, bunu göstermeleri için bu hafta iyi bir başlangıç olacağımı söyledim. Taraftarlarımızın da stada gelerek bizlere destek olmasını bekliyorum” diye konuştu.

Adanasporlu futbolcular antrenman sonrası yaptıkları açıklamalarda ise, “Bu takımı biz buraya kadar, burdan çıkarmak da bize düşer. Hocamız Sol Bamba’nın vefatı bizleri derinden üzdü, hala içimizden bu olayın şokunu atlatamayan arkadaşlarımız var. İnşallah en kısa sürede bu olayın şokunu atlatır istediğimiz oyunumuzu sahaya yansıtarak galibiyet serisi yakalarız. Francois Ciccolini hocamızın da gitmesiyle Murat hocamızla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Murat hocamızın verdiği taktikleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Bizler bu takımı daha iyi yerlere getirmek için elimizden gelenin fazlasını yapacağız” diye konuştular. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor