ADANASPOR’DA BAŞKANLIĞA ASİL BOSTANCI GETİRİLDİ

Bayram Akgül’ün başkanlığı bırakmasından sonra Adanaspor’da başkanlığa Asil Bostancı getirildi. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, “Adanaspor Kulübü olarak, yeni başkanımızın göreve başlaması ile ilgili sizlerle önemli bir gelişmeyi paylaşmak istiyoruz. Adanaspor Yönetim Kurulu kararı ile başkanlığa Asil Bostancı gelmiştir.

Sayın Bostancı’nın liderliğinde, Adanaspor olarak sportif başarılarımızı artırmayı ve taraftarlarımızla daha güçlü bir bağ kurmayı amaçlıyoruz. Bu vesileyle kulübümüze katkılarından dolayı önceki başkanımız sayın Bayram Akgül’e teşekkürlerimizi sunarız. Yeni başkanımız Asil Bostancı’nın görev süresi boyunca kulübümüzün büyük başarılara imza atacağına olan inancımız tamdır denildi.

ASİL BOSTANCI KİMDİR?

Adanalı olan Asil Bostancı güvenlik, temizlik yönetim ve sigorta sektörlerinde faaliyet gösteren Asil Grup adlı şirketin yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır. Galatasaray’ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak’ın kızı İlknur Albayrak ile Asil Bostancı 2005 yılında evlendi. 20 Kasım 2022 tarihinde Asil Bostancı’nın oğlu Batuhan Bostancı 15 yaşında hayatını kaybetti.

Öte yandan Adanaspor’da yeni sezon hazırlıklarına Çatalan Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı. Teknik Direktör Eyüp Arın yönetiminde yapılan antrenman düz koşu, ısınma hareketleri ve teknik taktik çalışmasıyla sona erdi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor