Adanaspor’da Coşkun Demirbakan dönemi bitti

Adanaspor, Teknik Direktör Coşkun Demirbakan ile yollar ayrıldı. Spor Toto 1. Lig’in 22. haftasında evinde İstanbulpor ile 1-1 berabere kalan Adanaspor’da taraftarın istifaya çağırdığı Teknik Direktör Coşkun Demirbakan, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında istifasına dair sorulara sert bir dille cevap vermişti.

Demirbakan, Adanaspor Başkanı Bayram Akgül’ün göndermediği sürece takımın başında kalacağını açıkladı. Ancak önceki akşam saatlerinde kulüp yöneticileriyle görüşen Coşkun Demirbakan ile dün  yollar ayrıldı.  Turuncu-beyazlılar dün sabah yapılan antrenmana Ali Asım Balkaya yönetiminde çıkarken, Adanaspor kulübü ayrılıkla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı.

Coşkun Demirbakan’ın istifa süreci ligin ikinci yarısından itibaren başladı. İkinci yarının ilk haftasında deplasmanda Elazığspor’u yenerek lige iyi başlamasına rağmen kendi sahasında Ümraniyespor karşısında şok bir yenilgi alarak kötü gidişinin sinyalini vermiş oldu. Deplasmanda Afjet Afyonspor’u yenmesine rağmen oyun olarak iyi sinyal vermeyen Adanaspor’da kendi sahasında oynadığı Altay karşısında 2-0’dan 3-2 mağlup olması, daha sonra pazar günü yine kendi evinde İstanbulspor karşısında 1-0 önde olmasına rağmen beraberlikle ayrılması bardağı taşıran tamla oldu.

HABER: Uğur BAŞARAN

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor