ADANASPOR’DA HEDEF ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ

Adanaspor, Trendyol 1.Lig’in 5.haftasında 16 Eylül Pazartesi saat 20.00’da günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarına önceki gün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Adanaspor-Ankara Keçiörengücü maçını Mustafa Kürşad Filiz yönetecek. Filiz’in yardımcılıklarını Kemal Elmas ile Kadir Akıllı yaparken, Can Cengiz de dördüncü hakem olarak görev yapacak.

 

Çatalan tesislerinde Yardımcı Antrenör Francois Ciccolini yönetiminde günü tek antrenmanla tamamlayan Turuncu-Beyazlılar’ın antrenmanı yaklaşık 90 dakika sürdü. Antrenman, koşu ve koordiansoyn çalışmalarıyla başladı. Dar alanda pas çalışmaları yapan Adanaspor’un antrenmanı bireysel çalışmalarla tamamlandı. Antrenmanlarda futbolcuların oldukça hırslı oldukları gözlenirken, Ankara Keçiörengücü maçını mutlak kazanacaklarını söyleyerek taraftarlarını stada çağırdılar. Öte yandan Adanaspor-Ankara Keçiörengücü maçı fiyatları da belli oldu. Buna göre, VIP A tribün 400 TL, Güney Kapalı alt tribün 200 TL, Maraton alt tribün 150 TL, Arjantin köşe 100 TL olarak belirlendi. Adanaspor’un 16 Eylül Pazartesi Günü saat 20.00’da Yeni Adana Stadyumu’nda konuk edeceği Ankara Keçiörengücü maçının biletleri dünden itibaren satışa sunuldu.

Milli arayı değerlendiren Adanaspor, Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarına devam ederken, antrenman öncesi yeni transferlerden Uğur Demirok da açıklamalarda bulundu. Demirok, “Adanaspor’a geldiği için çok mutluyum. Milli arayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Güzel antrenmanlar yaptık. Takımdaşlığı oturtuyoruz, ağabeyli kardeşli herkes saygı ve sevgi çerçevesinde maçlara hazırlanıyor. Taraftarlarımızla birlikte Pazartesi günü kendi evimizde oynayacağımız maça çok iyi hazırlandık. Bütün taraftarlarımızı maça bekliyorum. Taraftarlarımızın desteği her zaman çok önemli, takımın 12.adamı taraftarlarımız. Bize güç ve kuvvet verecekler.”

Manisa deplasmanında hayatını kaybeden Teknik Direktör Soulemane Bamba’yı onurlandırmak istediğini belirten Uğur Demirok, “Takım arkadaşlarım hocamızdan çok iyi sözlerle bahsettiler. Tekrardan hocamıza Allah rahmet diliyorum. Çok üzücü bir durum. Bu sene duygusal anlamda zor geçecek. Bu durumu sahada galibiyetlerle ve takımımızı güzel bir sıralamaya koyarak hocamıza bu vefayı ödeyeceğiz” ifadelerini kullandı. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor