Adanaspor’da hedef play-off

HABER: Uğur BAŞARAN

Spor Toto 1.Lig’in ikinci yarısına galibiyetle başlayan Adanaspor, üst sıralara yükselerek play-off potasında yer almayı düşünüyor. Ligde 22 puanla 11.sırada bulunan Turuncu-Beyazlı futbolculardan Rumen orta saha oyuncusu Claudiu Bumba ile savunma oyuncusu Veli Kızılkaya ilerisi için oldukça ümitli konuştular.

BUMBA: KENDİMİZE GÜVEN GELDİ

Rumen orta saha oyuncusu Claudiu Bumba, sezona kötü başladıklarını, sonradan durumu düzeltmeye başladıklarını belirterek, “Bu hafta sahamızda Ümraniyespor’u konuk edeceğiz. Geçen hafta deplasmanda aldığımız Elazığspor galibiyetiyle kendimize olan güven geldi ve ilerisi için daha iyi şeyler düşünmemizi sağladı. Evimizde oynayacağımız Ümraniyespor maçının zorlu geçeceğini biliyoruz, taraftarlarımızın da desteğiyle bu maçı da kazanarak daha üst sıralara çıkarak play-off potasına girmek istiyoruz” dedi.

VELİ: İKİNCİ YARI İÇİN UMUTLUYUM

Savunma oyuncusu Veli Kızılkaya ise ilk yarıdaki kötü gidişatın ardından ikinci yarıya iyi başladıklarını belirterek, “Tetiş Yapı Elazığspor maçının sıkıntılı geçeceğini tahmin ediyorduk, öyle de oldu. Ama tüm olumsuzluklara rağmen kazandık, mutluyuz. Önümüzde Ümraniyespor maçı var. Bu maç için eksiklerimiz de var. Ben sarı kart cezalısıyım, Hakan Barış da cezalı. Sonuçta 11 kişi çıkıyoruz. Takım arkadaşlarımın en iyi şekilde mücadele etmesiyle maçtan puan ya da puanlarla ayrılmak istiyoruz. Umarım ligin ikinci yarısı istediğimiz gibi çok güzel olur. Tabii ki belirlediğiimiz hedef var. Tek tek maçlara bakıp kazanmaya çalışacağız. Bizim işimiz maç kazanmak, puan almak. Her futbolcu ister hedefe gitmeyi. Bana sorsan ben şampiyon olmayı isterim, ama güçlü rakiplerimiz var. Bunun için daha fazla mücladele etmemiz gerekiyor. Bizim hedefimiz Adanaspor’u en iyi şekilde üst sıralara taşımak” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor