ADANASPOR’DA KÖTÜ GİDİŞE ÇÖZÜM BULUNAMIYOR

Adanaspor’da kötü gidişat Gençlerbirliği maçında da sürdü. Rakibine kendi sahasında 2-0 yenilen Turuncu-Beyazlılar 12 maçlık periyotta 4 galibiyet alabilirken, 8 mağlubiyet yaşadı.

Adanaspor, lige Teknik Direktör Özhan Pulat ile başladı. Lige Boluspor galibiyet ile başlayan Turuncu-Beyazlılar, ardı ardına ikinci, üçüncü, dördüncü ve beşinci haftada ardı ardına mağlubiyetler yaşadı. İkinci galibiyeti ancak 6.haftada kendi evinde Erzurumspor’a karşı alabildi. 7.haftada alınan mağlubiyetten sonra Özhan Pulat ile yollar ayrılıp yerine altyapı sorumlusu Eyüp Arın getirildi. Eyüp Arın yönetiminde üç maça çıkan Turuncu-Beyazlılar, ilk maçında Bitexen Giresunspor’u 4-2’yle geçtikten sonra daha sonra Sakaryaspor’a mağlup olup, Ümraniyespor’u 1-0 yendiler. Eyüp Arın yönetiminde üç maçtan 2 galibiyet aldıktan sonra, teknik direktörlük görevine Bitexen Giresunspor’dan ayrılan Mustafa Kaplan ile anlaşıldı. Mustafa Kaplan ile de çıkılan iki maçtan da mağlubiyetle ayrılan Adanaspor’da tekrar kabus yaşanmaya başladı. 12 maçta topladığı 12 puanla 13.sırada bulunan Adanaspor’da tehlike çanları çalmaya başladı. Adanaspor, milli aradan sonra deplasmanda Bodrum Futbol Kulübü ile karşılaşacak.

Teknik Direktör Mustafa Kaplan, Gençlerbirilği maçı sonrası yaptığı açıklamada, “İyi oynadığımız bir maçı kaybettiğimiz, puan alamadığımız için üzgünüm” dedi. Kaplan, iyi oynayan taraf bizdik, pozisyonlara girdik ve oyunun kendi ellerinde olduğunu belirterek, şöyle devam etti; “Yaptığımız bireysel bir hatadan dolayı geriye düştük. Oyun olarak iyi oynadık. Bulduğumuz pozisyonları kullanabilsek, içeriye 1-1 girebilsek belki daha farklı olacaktı. Fernandes’e bir parantez açmak istiyorum. Kendisini yürekten kutluyorum ve oynadığı oyun ile mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Diğer oyuncuları da tebrik ediyorum. Önümüzde 5 maçlık bir periyot var. İyi oynadığımız bir maçı kaybettiğimiz, puan alamadığımız için üzgünüm. Kazanan takımı kutluyorum.” (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor