ADANASPOR’DA TEK HEDEF GALİBİYET

Trendyol 1.Lig’in 9.haftasında Adanaspor, yarın saat 19.00’da kendi saha ve seyircisi önünde Şanlıurfaspor’u ağırlayacak. Ankaragücü beraberliğiyle milli araya giren Turuncu-Beyazlılar da 15 günlük arada yapılan antrenmanda futbolcuların oldukça keyifli oldukları gözlendi. Dünkü yapılan antrenmandan sonra takım kampa girerek maç saatini beklemeye başladı

 

Adanaspor, dün Çatalan Tesisleri’nde Teknik Direktör Kemal Kılıç yönetiminde son antrenmanını yaptı. Antrenman yaklaşık 90 dakika sürdü. Antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başlarken, taktik ve pas çalışmasıyla devam etti ve çift kale maçla antrenman tamamlandı. Antrenmanda futbolcuların oldukça hırslı ve arzulu oldukları gözlendi. Teknik Direktör Kemal Kılıç antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Milli aradan önce karşılaştığımız Ankaragücü maçında iyi bir irade koyarak bir puanla Adana’ya döndük. Şimdi bizim için daha önemli olan Şanlırufaspor maçı var. Rakibimizin 10 puanı bizim de 6 puanımız bulunuyor. Alacağımız bir galibiyetle hem rakibimizi yakalamış olacağız, hem de kötü gidişata son vereceğiz. Ankaragücü karşısındaki mücadeleden daha fazlasını göstermek zorundayız. 15 günlük ara boyunca futbolcularıma önlerinde zorlu bir dönem olduğunu söyledim. İkinci bir milli araya kadar dört maçlık bir periyodumuz var. Bu dört maçtan ne kadar fazla puan alırsak önümüze o kadar daha iyi bakacağız. Yeni başkanımıza Şanlıurfaspor galibiyetiyle hoş geldin demek istiyoruz” diye konuştu.

Öte yandan Şanlıurfaspor müsabakasının biletlerinin satışa çıktığı ve bilet fiyatlarının da belli olduğu belirtildi. Buna göre; Maratan Tribün; 150 TL. Sadece bu maç için engelli taraftarlarımız 21 nolu kapı yerine Maraton Tribünü 13 nolu tahliye kapısından görevli arkadaşların yönlendirmeleriyle giriş yapabilecekler. Diğer taraftan Güney Kale Arkası kombine kart sahipleri maçı Maraton tribününden, Güney Batı Tribün kombine kart sahipleri ise VIP-A tribününden giriş yapabilecekler. Bu arada Adanaspor’un Ziraat Türkiye Kupası 3.eleme turundaki rakibi de Çorluspor 1947 oldu. Maçlar 29-30-31 Ekim tarihleri arasında tek maç eleme usulüne göre yapılacak. Adanaspor-Şanlıurfaspor maçını Gürcan Hasova yönetecek. Hasova’nın yardımcılıklarını Serdar Soydan ve Selim Şenöz yaparken, Oğuzhan Uğurlu da dördüncü hakem olarak görevlendirildi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor