ADANASPOR’DA VOLEYBOL TAKIMLARI GERİ DÖNÜYOR

Adanaspor Kulübü, 2024-2025 sezonunda küçük kız ve midi kız voleybol takımları oluşturup, liglere altyapıdan geri dönüyor.

Amatör sporunun her zaman yanında olan turuncu beyazlıların küçük kız grubunda; Genç İstiklal, Oluşumspor, Adana Sporcu Eğitim SK, Toroslar 1922 Gençlik bulunurken, midi kız grubunda ise Karespor, Oluşumspor, Kurttepe Endüstri Meslek A.L. yer aldı.

Konu ile açıklamalarda bulunan Adanaspor Kulübü Başkanı M. Saim Dura: “Geçmişte merhum başkanımız Tevriz Dura’nın Adana sporuna verdiği hizmetlere tekrar yaşam vermeye başladık. Futbol altyapıda Tevriz Dura Dede Spor olarak yolumuza devam ederken, voleybolda da paydaşlarımızdan Çukurova Efes Spor Kulübü Başkanı Miraç Zengel ve Adanaspor Kulübü İdari Koordinatörü Ali Aykut Karabulut ile bu yıl iki gruba katılarak hırslı ve başarı odaklı takımlar yaptık. Kısacası kollarımızı sıvadık. Adana’daki voleybolun duayenlerinden Miraç hocamıza verdiği motivasyon ve manevi destek için teşekkür ederiz” Dedi.

Öte yandan Adanaspor voleybol antrenörlüğüne Hüseyin Özgüven’i getirdi. Özgüven: “Çocuklarımızı dışardaki zararlı alışkanlıklardan uzak tutarak Adanaspor gibi köklü bir camianın himayesi altına aldık. Spor yapacağız, liglere katılacağız, yarışacağız. Bu uzun bir süreç olacak. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor