ADANASPOR’DAN SOL BAMBA İLE İLGİLENEN PERSONELLERE TEŞEKKÜR

Adanaspor’un teknik direktörü Soulemane Bamba’nın vefatının ardından kulüp yönetimi hastanedeki doktor, hemşire ve personellere teşekkür mesajı yayınladı.

Adanaspor Teknik Direktörü Soulemane Bamba, 30 Ağustos günü rahatsızlanarak Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesine kaldırılırken, 1 gün sonra tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Adanaspor yönetim kurulu hastane personellerine teşekkür ederek açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada, ”Manisa FK ile 30 Ağustos Cuma günü oynadığımız maç öncesi Teknik Direktörümüz Soulemane Bamba konakladığı otelde rahatsızlanmış ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi’ne kaldırılmıştır.

Teknik Direktörümüz Soulemane Bamba, 31 Ağustos günü doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşam savaşını kaybetmiştir. Teknik Direktörümüz Soulemane Bamba’nın hastaneye kaldırıldığı günden itibaren tedavisine ivedilikle başlayan ve Soulemane Bamba’nın yaşaması için elinden gelenin fazlasını yapan doktorlarımıza, hemşirelerimize ve tüm hastane personellerine teşekkürü bir borç biliriz.

Bu bağlamda, Teknik Direktörümüzün vefatının ardından cenaze nakil işlemleri için bizlerden yardımlarını esirgemeyen başta Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Manisa FK Başkanı Buket Aktan, Manisaspor eski Başkanlarından Emre Hasgör, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Akgül, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Aktan, Manisa kamu, kurum ve kuruluşları personellerine ve ismini geçiremediğimiz herkese sonsuz teşekkürlerimizi iletiriz. Teknik Direktörümüz vefatı, başta büyük Adanaspor ailesi ve tüm futbol severleri yasa boğmuştur. Başta Adanaspor’umuz olmak üzere tüm futbol camiasının tekrardan başı sağ olsun” sözlerine yer verildi.

FRANCOİS CİCCOLİNİ İLE DEVAM EDİLECEK

Öte yandan Adanaspor yönetiminden teknik direktör konusunda herhangi bir açıklama gelmezken, şimdilik Teknik Direktör Francois Ciccolini ile devam edileceği ifade ediliyor. Teknik Direktör Francois Ciccolini, Manisa Futbol Kulübü maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Bugün 1 puan aldık. Üzerimizdeki baskıyı biraz da olsa kırmış olduk. İlk yarı dengeli bir oyun vardı, ikinci yarı çko geri çekildik. Bundan dolayı da karşı takıma çok pozisyonlar verdik. Teknik olarak çok daha ustalaşmamız, çalışmamız gerekiyor. Bugün aldığımız puanı Souleman Bamba hocamıza adıyoruz” diye konuştu. Ciccolini açıklamasına “Çalışmalarımıza şimdi daha sıkı çalışacağız, rahmetli hocamızın bıraktığı yerden devam edeceğiz. Bundan sonraki maçlarımıza onun için çıkıp mücadele ederek galip geleceğiz” diye devam etti.

JANKAT YILMAZ İLE METEHAN ALTUNBAŞ U21 ÜMİT MİLLİ ADAY KADROSUNDA

Jankat Yılmaz ve Metehan Altunbaş, U21 Ümit Milli Aday kadrosuna çağrıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Ümit Milli Takımımızın 6 Eylül Cuma günü İstanbul’da İrlanda Cumuhriyeti ve 10 Eylül Salı günü Serravalle’de San Marino ile oynayacağı 2025 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası grup eleme maçlarının aday kadrosu açıklandı. Aday kadroya davet edilen oyuncularımız Metehan Altunbaş ve Jankat Yılmaz’ı tebrik eder, millilerimize başarılar dileriz” denildi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor