ADANASPOR’UN KONUĞU ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ

Adanaspor bugün saat 20.00’de Yeni Adana Stadyumu’nda ağırlayacağı Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarını Çatalan Tesisleri’nde Yardımcı Antrenör Francois Ciccolini yönetiminde yaptığı antrenmanla tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Turuncu-Beyazlılar, oynadığı 4 karşılaşmadan 4 puan toplayarak 17.sırada bulunuyor. Ankara Keçörengücü de 5 puanla 14.sırada yer alıyor. Maçı Mustafa Kürşad Filiz yönetirken, Kemal Elmas ve Kadir Akıllı yardımcılıklarını, Can Cengiz de dördüncü hakem olarak görev yapacaklar.

 

Çatalan Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 saat sürüd. Antrenman koşu, koordinasyon çalışmalarıyla başladı. Pas ve taktik çalışmaları yapan Adanaspor, antrenmanı bireysel çalışmalarla tamamladı. Öte yandan geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Teknik Direktör Soulemane Bamba için Adanasporlu taraftarlar Çatalan Tesisleri’ne gelerek başsağlığı diledi. Taraftarlar antrenmanı izledikten sonra futbolcular ve teknik heyetle hatıra fotoğraf çektirdiler. Taraftarlardan sonra İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tesislere gelerek başsağlığı diledi. Spor Şubeden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı 2.Sınıf Emniyet Müdürü Yılmaz Acra, 2.Sınıf Emniyet Müdürü Ümit Fatih Kaygısız, Spor Şube Müdür Vekili Emniyet Amiri Veysel Bıyıklı ve Spor Şubeden Komiser Mehmet Birkan Yıldırım tesislere Adanaspor’a başsağlığı dilediler. Emniyet personeline, Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Savaş Tatlı ve Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Sevimli eşlik etti. Yönetim kurulu üyeleri ve emniyet müdürleri takımın antrenmanını birlikte izleyerek başarılar dilediler.

 

ABDOUL TAPSOBA VE YASİN

ARDA MİDİLİÇ ADANASPOR’DA

Adanaspor transfer sezonunun son gününde iki önemli transfer gerçekleştirdi. Turuncu-Beyazlılar Yasin Arda Midiliç ve Abdoul Tapsoba’yı kadrosuna katarak önemli takviyelerde bulunmuş oldular. Gençlerbirliği altyapısında yetişen genç savunma oyuncusu Yasin Arda Midiliç ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. Kulüp Başkanı Asil Bostancı ile İstanbul’da bir araya gelen Yasin Arda Midiliç, kendisini Turuncu-Beyazlı renklere bağlayan imzayı attı. Adanaspor, Burkina Faso Milli Takım oyuncusu Abdoul Tapsoba ile de 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp Başkanı Asil Bostancı ile İstanbul’da bir araya gelen Abdoul Tapsoba, kendisini Turuncu-Beyazlı renklere bağlayan imzayı attı. 2001 yılında Burkina Faso’da dünyaya gelen Milli oyuncu Abdoul Tapsoba, futbol kariyerine Desconhecido altyapısında başladı. Daha sonra sırasıyla ASEC Mimosas, Standard S21, ASEC Mimosas, Standard Liege, FC Sheriff, Amiens SC ve son olarak Standard Liege forması giydi. Abdoul Tapsoba, kariyeri boyunca 98 resmi maça çıktı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Here iki oyuncumuz Yasin Arda Midiliç ve Abdoul Tapsoba’ya Turuncu-Beyazlı formamız altında başarılar dileriz, camiamıza hayırlı olsun” denildi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor