ADANASPOR’UN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ SOL BAMBA OLDU

Geçtiğimiz sezonu 39 puanla 14.sırada tamamlayan Adanaspor’un yeni teknik direktörü belli oldu. 18 yıllık Bayram Akgül döneminin sona ermesinin ardından başanlığa gelen Asil Bostancı, sürpriz bir isimle anlaştı.

Turuncu-Beyazlılar, Sol Bamba ile anlaşma sağlandığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, Adanaspor Yönetim Kurulu Başkanı Asil Bostancı ile Bolu’da bir araya gelen Sol Bamba’nın, takımın yeni teknik sorumlusu olduğu bildirildi. Açıklamada, “Daha önce Championship takımlarından Cardiff City takımında görev alan Fildişi Sahili asıllı Fransız teknik adam ile imza atıldı. Teknik sorumlumuza ve ekibine başarılar dileriz” denildi. Daha önce Championship takımlarından Cardiff City’de Sabri Lamouchi’nin ekibinde yer alan Bamba, ilk teknik direktörlük deneyimini Adanaspor’da yaşayacak. Temmuz 2012-Ağustos 2014 tarihleri arasında Trabzonspor’da forma giyen 39 yaşındaki futbol adamı, son olarak Middlesbrough’da oynamasının ardından 2022 yılında futbol hayatına nokta koymuştu.

Öte yandan Adanaspor, yeni sezonun ilk karşılaşmasını kendi saha ve seyircisi önünde ligin yeni ekiplerinden Esenler Erokspor ile oynayacak. Diğer taraftan Turuncu-Beyazlı fuftbolcular, yeni sezon hazırlıklarına yaptığı idmanla devam etti. Önceki akşam yapılan idmanda, dinamik ısınmanın ardından grup halinde 5’e 2 pas çalışması ve taktik çalışması gerçekleştirdi. Takımımız açma ger me hareketleri ile günün çalışmasını tamamladı. Adanaspor, bugün yeni teknik direktör Sol Bamba’nın takımın başına geçerek çalışmalara start vereceği ve yeni sezon hazırlıklarına devam edeceği belirtildi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor