Adana’ya şehit ateşi düştü

ADANA (BÖLGE)-Kuzey Irak’ta Hakurk bölgesinde yıldırım isabet etmesi sonucu şehit olan Uzman Onbaşı Bünyamin Çabuk’un (24) acı haberi Adana’nın Kozan İlçesi’nde yaşayan ailesine verildi.

Olay, Pençe 1-2 operasyonları ile koordineli olarak Hakurk’ta başlatılan operasyon bölgesinde meydana geldi. Bölgede yağmur etkili olurken, yıldırım isabet etmesi sonucu 2 asker yaralandı. Uzman Onbaşı Bünyamin Çabuk şehit oldu. Şehit Çabuk’un acı haberi Kozan’a bağlı Ağlıboğaz Mahallesi’nde yaşayan ailesine verildi. Göreve 2018’de başladığı ve bekar olduğu öğrenilen şehit Çabuk’un acı haberini evinde alan anne Fariha Çabuk, gözyaşı döktü. Şehit annesi Çabuk’u yakınları ve komşuları teskin etti.

ACI HABERİ AYAKKABI BOYARKEN ALDI

Kozan’da yıllardır ayakkabı boyacılığı yapan baba Ünlen çabuk da oğlunun acı haberini ayakkabı boyarken aldı. Şehadet haberiyle gözyaşı döken baba Çabuk, bulunduğu bölgeye yakın eczane alınarak sakinleştirilmeye çalışıldı. Şehit Uzman Onbaşı Bünyamin Çabuk’un evine, Türk bayrakları asılırken, belediye ekipleri de taziye çadırı kurdu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor