AGSYD üyeleri Başkan Oya Tekin’i ziyaret etti

Anadolu Gazeteciler ve Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi Başkanı Mustafa Boz ve yönetim Kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Seyhan Belediye Başkanlığına seçilen Av. Oya Tekin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunup, yeni görevinde başarı dilediler.

AGSYD üyeleri,  Türkiye’nin bir çok ilinden daha büyük bir ilçenin ilk kez bir kadın başkan aracılığıyla yönetilmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Tekin’i tebrik ettiler. Kadınların artık yer alanda sayıların giderek artmasının,  ülkemizin çağdaş uygarlık seviyesinin göstergesi olduğuna işaret ederek, kadın eli değen her şeyin, dokunduğu her yerin daha da güzelleşeceğini dile getirdiler.

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, “Ziyaretiniz bizlere mutluluk verdi. Görevimizin bilincindeyiz. Zorlu bir yola çıktık. Sorumluluğumuz büyük. Daha yolun başındayız. Tüm ekibimizle yapacağımız özverili çalışmalar ve yeni projelerimiz ile sorunların üstesinden geleceğiz. Güzel projelerin altına imza atacağımıza inanıyoruz.  İlçemizin sorunlarını biliyoruz. Yapacağımız hizmetlerle ve yeni projelerimizle Seyhanımızı daha değerli hale getireceğiz. Daha güzel daha temiz bir Seyhan için çalışıyoruz. Çevreyi korumak hepimizin görevi. Seyhanımızın temizliği için tüm ekip sorumluk içerisinde gece-gündüz çalışıyor. Sizler sayesinde yaptığımız hizmetlerimizi vatandaşlarımıza aktarıyoruz. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ederim “ diye konuştu.

AGSYD Adana Şube Başkanı Mustafa Boz, “Türkiye’nin birçok ilinden daha büyük olan ilçemizin ilk kez bir kadın başkan tarafından yönetilmesinin gurunu yaşıyoruz. Kadın elinin değdiği her yer güzelleşir. Sayın başkanın da tüm zorlukların üstesinden gelerek, Seyhan için güzel projelere imza atacağını, ilçemizi daha huzurlu daha temiz ve daha da yaşanabilir bir konuma getireceğine inanıyorum. Bizleri makamında ağırlayan Başkan Oya Tekin’e samimi sohbeti için derneğim adına teşekkür eder, çıktığı yolda başarılar dilerim” diye konuştu. (BÖLGE SPOR)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor