AGT Ideathon Fikir Maratonuna Geri Sayım Başladı

Sanayide verimliliği arttırabilmek, dijital pazarlama, üretim malzemelerinin kimyası ve sürdürülebilirlik konularına yenilikçi fikirler kazandırmak amacıyla düzenlenecek sektörün ilk fikir maratonuna başvuru süresi 30 Ocak’a kadar uzatıldı.

HABER: Eylem USNEKER

ADANA (BÖLGE)-AGT markası yaratıcı ve yenilikçi projeler kazandırmak amacıyla Antalya OSB Teknopark iş birliği ile sektörün ilk fikir maratonuna ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Maratona katılacak takımlardan yenilikçi, uygulanabilir, ticari ürüne dönüştürülebilir ve sürdürülebilir projeler istenecek. Büyük ödülü kazanan takımın projesi, AGT bünyesinde hayata geçirilme şansı elde edecek.

Başvuru süresi 30 Ocak 2020 tarihine kadar uzatıldı

Katılımcıların seminer ve mentörlerle destekleneceği hızlı ve yoğun tempolu bir fikir maratonu olan AGT Ideathon’a, yoğun ilgiden dolayı son başvuru tarihi 30 Ocak’a kadar uzatıldı. Antalya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü İdari Hizmet Binasında gerçekleşecek maratonda yaratıcı fikirler desteklenecek.

Yurtiçi ve yurt dışından herkese açık olan yarışmaya başvurular online olarak ideathon.agt.com.tr adresinden yapılabiliyor. Yarışma jürisi, başvurusu yapılan projeleri ön değerlendirmeden geçirerek, Ideathon’a katılacak takımları belirleyecek. Yarışmaya katılmaya hak kazanan takımlar, iki gün boyunca Antalya OSB’de yenilikçi ve uygulanabilir projelerini sunacaklar. Birinci olan takım, ortaya koydukları fikri mentörlerin desteği ile geliştirip hem büyük ödülü kazanacak hem de ‘Özel Ödül’ ile taçlandırıp, takıma bir yıl boyunca mentörlük desteği sağlanacak. Ödüle layık görülen proje, AGT tarafından firma bünyesinde hayata geçirilme şansı elde edecek. Birinciye 15 bin TL, ikinciye 10 bin TL, üçüncüye ise 5 bin TL para ödülü verilecek.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor