AHMET NUR ÇEBİ, DEMİRSPOR’U SATIN MI ALIYOR?

Beşiktaş eski Başkanı Ahmet Nur Çebi hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre Ahmet Nur Çebi, Murat Sancak’ın elinden çıkarmaya hazırlandığı Adana Demirspor’a oldu. Murat Sancak ve Nur Çebi’nin geçtiimiz gün bir araya geldiği v ebu görüşmenin olumlu geçtiği belirtildi. Çebi’nin, Adana Demirspor’da önemli tranfserlere imza atacağı iddia edildi.

Nur Çebi’nin Adana Demirspor’u satın alacağı iddiaları Adana’da büyük sevinçle karşılanırken taraftarlar da şöyle dedi; “Bu kötü günler ancak güçlü bir başkanla aşılır. Bu da Beşiktaş’ın eski başkanı Ahmet Nur Çebi ile olur kanaatindeyiz. Ligi tanıyan ve Beşiktaş gibi bir  kulüpte başkanlık yapmış birini Adana Demirspor’un başında görmek bizleri mutlu eder” diye konuştular. Murat Sancak’la Ahmet Nur Çebi görüşmesinden nasıl bir sonuç çıkacağı Adana’da büyük bir merakla bekleniyor.

Bilindiği üzere Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, başkanlıktan istifa edip, yerine yakın dostu Metin Korkmaz’ı başkan yapmıştı. Bundan sonra da takımda para sorunu daha çok dillenmeye başlandı. Devre arasında bazı futbolcular alacaklarını alamadıkları için tek taraflı sözleşmelerini feshedip takımdan ayrıldılar. Birçoğu da takımı FIFA’ya şikayet ederek alacaklarının ödenmesi talebinde bulundular. Adana Demirspor’a FIFA tarafından 1 yıl Avrupa kupalarına katılmama cezası verildi. Mavi-Lacivertliler’in FIFA nezdinde 6 dosyası bulunuyor.

ŞİMŞEK’TE İKİ AYRILIK DAHA

Süper Lig’de zor bir sezon geçiren Adana Demirspor’da tranfser cephesinde flaş gelişmeler yaşandı. Mavi-Lacivertli kulüpte Dorukhan Toköz ve Yusuf Erdoğan yollarını ayırmaya karar verdiler. Defans oyuncusu Dorukhan Toköz ve forvet oyuncusu Yusuf Erdoğan, Adana Demirspor ile olan sözleşmelerini tek taraflı feshetti. Her iki oyuncunun da ayrılış sebebi alacaklarının ödenmemesi olarak gösterdi. Dorukhan Toköz, Adana Demirspor’da bu sezon 25 maçta süre bulurken 1 asist kaydederken, Yusuf Erdoğan ise 40 maça çıkarken 7 gol attı ve 4 de asist yaparak takımına katkı sağladı. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor