AK Parti Adana heyeti Mehmet Sağlam’la buluştu

(HABER MERKEZİ)-AK Parti Adana heyeti önceki akşam İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam ile buluştu. Buluşmada Adana’ya dair sorunlar ele alındı.

AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı başta olmak üzere, Adana milletvekilleri Abdullah Doğru, Ahmet Zenbilci, Sunay Karamık, Faruk Aytek, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, Kadın Kolları Başkanı ve Gençlik Kolları Başkanı,  AK Parti’nin 22.Kuruluş yıldönümü programı sonrasında Mehmet Sağlam ile bir araya geldiler.

Abdullah Doğru,”Rabb’im, birlik ve beraberlik içerisinde AK davamızın sancağı altında yol yürümeyi nasip eylesin; memleketimize ve kıymetli hemşehrilerimize hizmet yolunda bizleri mahçup etmesin” dedi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam da, “Başta İl Başkanımız Ozan Gülaçtı olmak üzere, milletvekillerimiz Abdullah Doğru, Faruk Aytek, Ahmet Zenbilci, Sunay Karamık, Aladağ Belediye Başkanımız Mustafa Akgedik, kadın kolları başkanımız ve gençlik kollarımız başkanına bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Bundan sonra Adana için hep birlikte çalışacağız” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor