AK Parti’de ilçe başkanları belli oldu

(HABER MERKEZİ)-AK Parti’de daha önce gerçekleştirilen ilçe başkanlığı görevlendirmelerine ek olarak önceki akşam son şeklini aldı. Seyhan’a Mustafa Özkan, Yüreğir’e Necip Fazıl Cengil ve Ceyhan’a ise Sami Özsoy atandı. Seyhan, Yüreğir ve Ceyhan atamaları “İl Başkanı Mehmet Ay’ın istedi” şeklinde yorumlandı. 

Göreve gelmesiyle birlikte partisini Adana ile kucaklaştırıp barıştırma yolunda önemli adımlar atan,  5 ayda 62 bin üyenin AK Parti’ye katılımını sağlayan Av. Mehmet Ay, parti içinde olduğu kadar bürokraside de ağırlığını hissettirdi.  

Ay’ın göreve gelmesiyle birlikte gerçekleşen bir çok üst düzey bürokrat değişimi bunun en belirgin yanıydı. Faaliyetlerinden memnun olunmayan ya da haklarında şaibe bulunan birçok bürokrat görevinden uzaklaştırıldı. Yerlerine liyakat ve dürüstlük esasına dayalı isimler getirildi. 

İlçe başkanları noktasında da milletvekilleri ile istişare halinde olan AK Parti İl Başkanı, Adana’da artık yepyeni bir dönemin başladığını gösterme yolunda son noktayı koymuş oldu. 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor