AK Parti’de Seyhan Belediyesi için Mehmet Tanrıöver’in ismi geçiyor

Adana’da Seyhan Belediyesi için Adana Ticaret il Müdür Yardımcısı ve Büro Memur Sen Başkanı Mehmet Tanrıöver’in Adalet ve Kalkınma Partisi’nden düşünülen isimlerden biri olduğu kulislerde dolaşıyor. AK Parti tabanından Mehmet Tanrıöver’in alanında başarılı ve çoğu kişi tarafından tanındığı ve  bu görevi de başarıyla yerine getirebileceği söyleniyor..

 

HABER: CANSU ERSOY

ADANA (BÖLGE)-Yerel seçimlere az bir süre kaldı. Bu kadar az bir süre kalmışken belediye başkanlığı için aday olabilecek isimler de yavaş yavaş kulislerde anılmaya başladı. Adana’da Büyükşehir Belediyesi için hiçbir partiden henüz tam bir isim belirtilmedi. Fakat Seyhan Belediyesi için Adana Ticaret il Müdür Yardımcısı ve Büro Memur Sen Başkanı Mehmet Tanrıöver’in de Adalet ve Kalkınma Parti tabanından da aday olması için baskı yapıldığı belirtiliyor..

SEYHAN BELEDİYESİ MEHMET TANRIÖVER’E Mİ EMANET OLACAK?

Bir önceki seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nin kazandığı belediyelerden biri olan Seyhan Belediyesi Başkanlığı görevini şu anda Akif Kemal Akay yürütüyor. 2024 seçimler için henüz hiçbir parti adayı konusunda herhangi bir açıklamada bulunmadı. Fakat Adana Ticaret il Müdür Yardımcısı ve Büro Memur Sen Başkanı Mehmet Tanrıöver AKP’den Seyhan Belediyesi için aday olarak çıkabilir.

TANRIÖVER GÖREVE HAZIR

1970 yılında Adana’da dünyaya gelen Tanrıöver, sırasıyla; Toros İlk Okulu, Karataş Yemişli Köyü ilkokulu Sakarya İlk Okulu, Beş Ocak Orta Okulu ve Adana Erkek Lisesi’nden mezun oldu.

Evli ve 4 çocuk babası olan, eğitim alanına İşletme Fakültesi’nden devam eden Tanrıöver, buradan da mezun olduktan sonra Çukurova Üniversitesi Maliye ve İnönü Üniversitesi İşletme alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı.

SSK İl Müdürlüğü’nde memur ve şef olarak görev yaptıktan sonra İmamoğlu Belediyesi’nde başkan yardımcılığı görevinde bulunan Tanrıöver, Malatya ve Adana’da Sanayi Ticaret İl Müdür Yardımcılığı yaptı ve adından da Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Adana Ticaret İl Müdürlüğü’nde Ticaret Şube Müdürü olarak göreve başladı. Görevini hala başarıyla burada sürdürüyor.

Tanrıöver, aynı zamanda Memur-Sen Teşkilat Başkanı ve Büro Memur-Sen Adana Şube Başkanıdır.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor