AK PARTİ’YE UYARILAR KENDİ İÇİNDEN GELİYOR

Dikkat ediyorum, iktidar partisi AKP’ye son günlerde yandaş gazetelerin yandaş yazarlarından sık sık uyarıcı köşe yazıları yeralıyor.

Bir panik var!..

Sayın Cumhurbaşkanı, sürekli kamuoyu araştırmalarında ibrenin kendilerini çok yukarıda gösterdiğini hemen hemen her konuşmasında dile getiriyordu.

Gariptir, şimdi anketlere güvenmediğini söylüyor..

Köşe yazarlarında da bir iç huzursuzluk var gibi..

 Mesela, Star gazetesinden Ardan Zentürk, şöyle bir uyarıda bulunuyor;

“Millet, -FETÖ ile mücadelenin TSK, İçişleri ve Adalet Bakanlıkları ile sınırlı kaldığına, özellikle siyasetin (hangi parti olursa olsun) FETÖ’den temizlenmediğine, sivil bürokrasinin de ihanet zamanını bekleyen, güvenilmez kriptolarla dolu olduğuna- inanıyor.

Bu güçlü bir duruş, yarının siyasetini de bu duruş belirleyecek.

Eğer, mütedeyyin muhafazakar kesimde güçlendirilen mağduriyet edebiyatı siyaset olarak beni zora sokar, FETÖ’nün silahlı adamlarıyla yargıdaki unsurlarını temizleyelim, geri kalanını da kazanmaya çalışalım diye bir düşünce varsa, tarihi yanılgıdır.

Bu tür bir strateji, Anadolu’nun geleneksel muhafazakar oy depolarında küçük bir etki yapabilir, (ters tepme eğilimi de yüksektir) ama metropol orta sınıfının büyük ölçüde kaybına yol açar.

Erdoğan-Bahçeli ikilisin samimiyetine inanmasam ben de kolay yolu seçer, eyyamcılık yapabilirdim ama olmuyor ufukta beka mücadelesi var!..

Daha önce de söyledim, testi kırıldıktan sonra konuşan çok olur, (1) önemli olan testinin kırılmasını önlemektir.”

Dikkat ettiniz mi? Testinin kırılmaması için önlem alınmasını istiyor Ardan Zentürk..

AKP’nin haşarı eski milletvekili ve gazeteci-yazar Mehmet Metiner ise, iki kesimin 31 Mart için pusuya yatıp beklediğini ifade eden bir yazı kaleme almış, Gül ve Davutoğlu’nu hedef göstermiş..

İki kesim 31 Mart için pusuya yatmış bekliyor” diyen Metiner, şöyle diyor yazısında;

 “Birinci kesim, malum üst aklın emrindeki şer cephesi/illet odağı. İkinci kesim, daha önce en tepemizde bulunan ama sonra çeşitli bahanelerle trenden inenler cephesi. İlginçtir, her iki kesim de AK Parti’nin başarısızlığı üzerinden hesap yapıyorlar. Her iki kesimin ortak amacı, Erdoğan liderliğini siyaseten bitirmek… 31 Mart sonrasında AK Parti’nin sayısal olarak dramatik oy kaybı yaşadığını gördüğünde ‘kaos’ planları yapanlar nasıl bir ihanetin içinde iseler, fırsatı ganimet bilip bu kaosu şahsi ikballeri için araç olarak kullanmayı düşünenler de benzer bir ihanetin içindedirler.

ERDOĞAN’A VE ONU ASLANLAR GİBİ SAVUNANLARA NASIL SAYDIRDIKLARI SIR DEĞİL”

Siz de bir panik havası görmüyor musunuz? FETÖ, Gül, Davutoğlu, kaos planlayıcıları, ihanet içinde olanlar falan.. Bunlar, laf olsun diye gazete sayfalarına konulan köşe yazıları olmasa gerek!.

Hayırlısıyla şu 31 Mart seçimlerini kazasız belasız atlatırız inşallah..

Çünkü, bu seçime bekaa sorunu olarak bakılmasından bir an önce kurtulmamız gerek..

Umudumuz, demokratik bir seçim olarak Türk siyaset tarihinde yerini alır 31 Mart gecesi..

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor