Akay: Üreten emeğe saygı duyulmalıdır

Cumhuriyet  Halk Partisi (CHP) Seyhan Belediye Başkan adayı Akif Kemal Akay, TÜRK-İŞ 4. Bölge Temsilciliği’ni ziyaret etti.  Burada konuşan CHP Seyhan Belediye Başkan adayı Akif Kemal Akay, artık önümüzdeki dönemin üretimin arttırılması gereken dönem olması gerektiğini söyledi. Akay, “Üreten emeğe saygı duyulması lazım. Bunun için de örgütlü olmak gerekiyor. Biz ne zaman üreten toplum olursak işte o zaman örgütlü toplum oluruz” diye konuştu.

ADANA (BÖLGE)-Cumhuriyet  Halk Partisi (CHP) Seyhan Belediye Başkan adayı Akif Kemal Akay, TÜRK-İŞ 4. Bölge Temsilciliği’ni ziyaret etti. Burada TÜRK-İŞ 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar ile konfederasyona bağlı sendikaların şube başkanlarıyla görüşen CHP’li Akay, bir toplumun, ülkenin başarıya ancak örgütlü yapıyla kavuşabileceğini kaydetti.

Seyhan Belediye Başkan adayı Akay, mahalle toplantıları, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin yanısıra,çeşitli sivil toplum kuruluşlarını da gezerek, projeleriyle ilgili bilgi veriyor, görüş alışverişinde bulunuyor. Bu kapsamda TÜRK-İŞ Adana 4. Bölge Temsilciliği’ni ziyaret ederek,  Edip Gülnar ile şube başkanlarıyla görüşen Akif Kemal Akay’ı, Ankara Çankaya eski Belediye Başkanı Bülent Tanık ile CHP Adana eski Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer ile belediye meclis üyesi adayları da yalnız bırakmadı.

Burada konuşan CHP Seyhan Belediye Başkan adayı Akif Kemal Akay, artık önümüzdeki dönemin üretimin arttırılması gereken dönem olması gerektiğini söyledi. Akay, “Üreten emeğe saygı duyulması lazım. Bunun için de örgütlü olmak gerekiyor. Biz ne zaman üreten toplum olursak işte o zaman örgütlü toplum oluruz” diye konuştu.

Akay, bu doğrultuda TÜRK-İŞ’in de önemli bir misyon yüklendiğini belirterek, Edip Gülnar nezdinde sendika yönetici ve üyelerine başarılar diledi.

TÜRK-İŞ Adana 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar ise, CHP Seyhan Belediye Başkan adayı Akif Kemal Akay’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti, seçim çalışmalarında başarılar diledi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor