Akça: Kadınlarımız toplumun aydınlık yüzüdür

(HABER MERKEZİ)-İyi Parti Çukurova İlçe Başkanlığında yapılan Kadınlar toplantısında önemli konular gündeme getirildi. Toplantıya katılan Çukurova İlçe Başkanı M. İlker AKÇA katılımlarından dolayı tüm misafirlere “Hoşgeldiniz ” diyerek yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Kadınlarımız toplumun aydınlık yüzüdür. Tüm kadınlarımıza hak ettiği sevgi ve saygıyı göstermek herkesin görevi olmalıdır. Evde eş ve anne olmalarının yanında iş yaşamında ve sosyal yaşamda emek harcayan, üreten kadınlarımızın haklarını ödeyemeyiz.” Dedi. Kadınlarımızı baş tacı yapmalıyız diyen Başkan M. İlker AKÇA kadınların konumlarının daha da güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Kadın Politikalarından Sorumlu İyi Parti Çukurova İlçe Başkan Yardımcısı Semra PARLAKYILDIZ ‘ da yaptığı konuşmada sevginin, şevkatin  , sabrın simgesi olan kadınlarımız toplumun yüz akıdır. Onlar hem aile içinde hem de çalışma hayatımızın en önemli destekçileridir. Kadınlar olmadan toplumsal kalkınmayı sağlayamayız; İnsanlık kadınlar olmadan medeniyetler kuramaz. İyi Parti Çukurova İlçe Başkanlığımız kadınların her zaman yanında olacaktır. Bunun için önemli çalışmalar yapmaktayız. Kadınların gücü küçümsenemez. Burada öyle çalışmalar yapacağız ki, herkes İyi Parti ile gurur duyacak. Hedefimiz Çukurova İlçemizde İyi Parti ‘ yi birinci parti yapmaktır. Biz Kadın Kolları olarak kolları sıvadık, inşallah İyi Parti iktidar; Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER ‘ de Cumhurbaşkanı olacaktır.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor