Akdeniz’de 53 m2 1+1 daire icradan satılıktır

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Mersin 7.İcra Dairesi tarafından Akdeniz’de 53 m2 1+1 daire icradan satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : Mersin İli, Akdeniz İlçesi, Mahmudiye Mahallesi 124 Ada, 83 Parsel, 2.Kat 33 nolu bağımsız bölüm satışa çıkarılmıştır. Ana taşınmaz batı cepheli olup zemini düzdür. Şekil olarak bozuk bir şekle sahip olan ana taşınmaz üzerinde betonarme karkas olarak inşa edilmiş zemin + 2 katlı bina bulunmaktadır.Zemin + 2 katlı olarak inşa edilmiş olan yapının dış cephesi sıva üzeri boyalı, çatısı üzerinde gezilebilen teras çatıdır. Bina girişi batı cepheden sağlanmaktadır. Bina girişinde zeminler seramik ile kaplanmıştır. Duvarlar sıva üzeri boyalıdır. Bina merdiven basamakları mermer ile kaplanmıştır. Merdiven korkulukları alüminyum doğramadan imal edilmiştir. Binada asansör bulunmamaktadır. Yapı için Mersin Belediyesi tarafından tanzim edilmiş 27.09.1978 tarih ve 207/1978-4/80 sayılıyapı ruhsatı mevcuttur.Bina Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın belirlemiş olduğu yapı sınıf ve gruplarından III.Sınıf A Grubu yapılar içerisinde yer almaktadır. Yapı yaşı 35 ? 40 aralığında olarak gözlemlenmiştir. 

Detaylı bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/760359/emlak/konut/mersin-akdenizde-53-m%C2%B2-1-1-daire-icradan-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor