Akdeniz’de 7.463 m2 bağ ve üzerindeki tek katlı bina mahkemeden satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Mersin 3.(Sulh Hukuk Mahkemesi) Satış Memurluğu tarafından Akdeniz’de 7.463 m2 bağ ve üzerindeki tek katlı bina mahkemeden satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :Satışa konu taşınmaz tapu da, Mersin ili, Akdeniz ilçesi, Bekirde m.,Sakızarası mevkii, 131 ada, 12 parsel sayılı, 7.463,02 m2 yüz ölçümlü, bağ niteliğinde kayıtlı taşınmazdır.Taşınmazın olduğu bölgede yol, elektrik ve su sorunu bulunmamaktadır. Toplu taşıma araçlarının güzergahına yürüme mesafesindedir. Satışa konu taşınmaz şekil olarak dıkdörtgen formunda olup düz bir zemine sahiptir. Taşınmaz üzerinde tek katlı betonarme bina bulunmakta olup, konut olarak kullanılmaktadır. Yapı 2 oda, salon, mutfak, WC, banyo ve diğer müştemilatlardan ıbarettir. Taşınmazın ortalama eğiminin * 0-2 olduğu, killi-tınlı bir toprak yapısına sahip olup, taşınmazın etrafındaki parsellerde tarım yapılmakta olduğu (narenciye) söz konusu parselin içerisinde 2 adet su kuyusunun bulunduğu ve kuzey tarafında su kanalı olduğu görülmüştür. Taşınmazın sulu tarım arazisi vasfında olduğu belirlenmiştir.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1002122/emlak-tarla-tarim-arazisi-bag-bahce-mersin-akdenizde-7-463-m2-bag-ve-uzerindeki-tek-katli-bina-mahkemeden-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor