AKŞENER’DEN KISA AMA ANLAMLI SÖZ..

MHP Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e “Yuvana dön” çağrısı yapmıştı ya..

Meral Akşener, bu çağrıya sessiz kalmıştı ya.. Ne diyeceği merak ediliyordu ya.. O çağrıya cevap nihayet geldi gelmesine de, biraz magazinvari, düşündürücü bir bakma da alaycı..

 Şöyle cevaplıyor  cevaplıyor sayn Meral Akşener;

“Milletin sesini duymak yerine siyasi magazinle meşgul olmasını hoş bulmadığımı ifade etmek isterim.”

Evet.. Sayın Bahçeli’nin gözden çıkardığı Meral Akşener,  yeni bir parti kurma girişiminde inim inim inletilen Meral Akşener, “Yuvana dön” çağrısına verilebilecek en güzel cevabı vermiş..

  Hatırlayalım o günleri.. Parti kurma aşamasında inim inim inletildi.. Mahkeme mahkeme dolaştırıldı.. Engel üstüne engel çıkarıldı.. Büyük mücadelelerle partisini kurdu, bu kez seçimlere katılma hakkı elinden alınma engeliyle karşı karşıya bırakıldı..

Kumpas üstüne kumpaslar kuruldu.. Seçimlere girmesi engellenmeye çalışıldı.. Bereket versin tehlikenin farkına vardı CHP lideri Kılıçdaroğlu’ndan grup kuracak kadar milletvekili talep etti ve o talep karşlandı, İYİ Parti seçimlere girme hakkı kazanabildi.

Tüm bunları yapan sayın Devlet Bahçeli, “Evine dön” çağrısı yaparsa sayın Meral Akşener de der ki;

“Milletin sesini duymak yerine siyasi magazinle meşgul olmasını hoş bulmadığımı ifade etmek isterim.”

Eeeee.. Rüzgar ekersen fırtına biçersin, koltuğunu korumak için davet edersen, magazin yapmakla suçlanırsın..

   .,,    ,,,,   ,,,

BİR DE MUHARREM İNCE KRİZİ

CHP’de kuzuların sessizliği var.. Gündeme Muharrem İnce oturdu, CHP sus-pus oldu..

Bütün gazeteler haber yapıyor, tüm televizyonlar açık oturum yapıyor, Muharrem İnce’yi tartışıyor, ama Muharem İnce ağzını açmıyor.

Siyaset böyle işte..

Sen Ana muhalefet partisinin Cumhurbaşkanı adayı ol.. Sonra ortada bırakıl.. Arayanın soranın olmasın. Kurultay yap, en arkada kendine yer bul ve yok sayıl..

Oldu mu şimdi sayın Kemal Kılıçdaroğlu?..

Ne yapacaktı Muharrem İnce?..

Beklemiyordun ama, oluyor işte.. Parti kuruyor.. Kendisi konuşmuyor ama yol arkadaşları konuşuyor.. Yok saydığım o adam ve arkadaşları Türkiye’nin gündemine oturdu.. Şimdi “Gitme kal” desen ne olur, demesen ne olur..  Şimdi “Ne istiyorsan al” desen ne olur, demesen ne olur.. Kırılan kalpler yapıştırılabilir mi ?

Kendin ettin, kendin buldun..

Ama biz buradan sayın Muharrem İnce’ye seslenelim;

“Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP’yi yüzde 31’e kadar yükselttiniz.. Yalnız bırakıldınız ama halkın desteğini aldınız..

Ancak, unutmayın CHP Atatürk ve arkadaşları tarafından kurulan bir partidir. O partiyi terketmek, Atatürk’ün mirasını reddetmek anlamı gelir..

Gelin asgari müştereklerde uzlaşın, yeni bir parti kurma düşüncenizden vazgeçin.. Oylar ortada, karpuz gibi ikiye bölünse bile ülkeye yararı olmaz.. Kişisel hesaplar değil, toplumsal hesaplardır önemli olan..”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor