Aktaş, vatandaşların ve görevlilerin bayramını kutladı

(ADANA (BÖLGE)-Adana İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, otobün üzerindeki uygulama noktalarını denetleyerek uygulama noktasında durdurulan araçlardaki vatandaşların ve görevlilerin bayramlarını kutladı.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, vatandaşların Ramazan Bayramı’nı huzur ve güven içerisinde geçirmeleri amacıyla almış olduğu emniyet tedbirleri ile bu tedbirlerin etkisini yerinde görmek ve ayrıca Adana ili bağlantı yol güzergahlarında ve E 90 TEM otoyolunu kullanarak seyahat eden sürücülerde trafik güvenliği konusunda ülke genelnide oludğu gibi Adana genelinde de daha güçlü ve yoğun bir farkındalık oluşturmak amacıyla 06.06.2019 günü Adana ili E 90 TEM otoyolu İncirlik Polis Uygulama Noktası’ndaki görevli ekip ve personelleri İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş yerinde denetleyerek vatandaşların trafik düzeni ve güvenliği konusunda dikkatli olmaları yönünde uyarmıştır.

Denetimler sırasında seyahat eden vatandaşların araçlarında bulunan çocuklarına trafik karneleri ve broşürler, kırmızı düdük, kupa bardak, balon ile lokum ikram edildi. Araç sürücülerinin daha duyurlı olmaları sağlanırken, araç sürücü ve yolcuların gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor