ALADAĞ’A BUGÜN HİZMET YAĞACAK

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bugüne kadar ihmal edilen Adana’nın Aladağ ilçesinde yaptıkları hizmetlerin açılışını gerçekleştirecek.

Yapılan açıklamaya göre, Başkan Zeydan Karalar, göreve geldiğinden buyana hizmet mağduru Aladağ’a 21,5 kilometre su isale hattı, Kıcık, Köşkerli Kabasakal, Elbrişim ve Posyağbasan yoluna köprü, 180 metre istinat duvarı, 60 kilometre sathi kaplamanın açılışlarını gerçekleştirecek.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, hizmette sınır tanımadıklarını, unutulan bölgelere program dahilinde hizmet götürdüklerini belirterek “Halk bize güvendi, yetki verdi. O güvene layık olabilmek için gece-gündüz çalışıyoruz ve bu azmimiz hiç eksik olmayacak. İlçelerimiz de çok mağdur edilmiş. Oysa kente göçün önünü ilçe ve köylere yapılacak hizmetlerle önleyebiliriz. İnsanlar ilçe ve köylerinde bulamadıklarını kentte bulmaya çalışıyor. İşte biz bunun için varız. Kentte ne varsa ilçe ve köylerimizde de olacak. Yapılmayan yollar yapılacak, yapılmayan su isale hatları döşenecek, ulaşımı için yapılmayan köprüler yapılacak. Adana, ilçeleriyle, köyleriyle birlikte kalkınacak” diye konuştu.

Açılış törenlerinin programı şöyle olacak;

Saat 10.30 Yer; Kıcık mahallesi Shel petrol istasyonu yanı.

Saat 12.30 Yer; Kabasakal mahallesi köprüsü

Saat 13.30 Sinanpaşa mahallesi kuzey çıkışı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor