Alkışlar Haluk Levent’e

(HABER MERKEZİ)-Haluk Levent, AHBAP çatısı altında Elazığ’daki depremzedeler için 1,5 milyon TL topladıklarını açıkladı.

Elazığ’da geçtiğimiz Cuma günü 6,8 şiddetinde gerçekleşen depremin ardından zarar gören insanların yaralarını sarmak için tüm Türkiye seferber oldu. Haluk Levent, kurucusu olduğu AHBAP ile ilk andan itibaren depremzedeler için çalışmaya başladı.

Levent, depremin ardından yaptığı açıklamada yaklaşık 380 bin TL’lik bir destekte bulunacaklarını açıklamıştı. Levent’in bu açıklamasının ardından AHBAP’a yardım yağdı. 1,5 milyon TL toplandığını açıklayan Levent, Twitter hesabından bir açıklama yaptı ve yardımların nasıl değerlendirildiğini anlattı.

Levent, “384 bin TL idi, sayenizde 1.5 milyon TL oldu. Elazığ’da sayın bakanlarımız ve sayın valimiz ile görüştüm.

1 milyon TL’sini konteyner alımı için Valilik’le, 500 bin TL’sini ise (9 evin yeniden yapımı için) Arıcak Kaymakamlığı ile anlaştık. Ödeme gitti. Bilginize.

Ve yakın zamanda Elazığ’da konteynerlerin tesliminde bulunacağız. Ayrıca Arıcak ilçesine gidip 9 evin yapımında biz AHBAP’lar gönüllü çalışacağız. Sizleri devamlı bilgilendireceğiz” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor