ALTILI MASAYI KİMSE DAĞITAMAZ HALK ARTIK NEFES ALMAK İSTİYOR

Genel Başkan Yardımcısı Demir, altılı masanın uyum içinde olduğunu, dağıtmak için çaba gösterenlerin başaramayacağını belirterek, “ Halkın sıkıntı içinde olduğunu altılı masanın uyum içinde çalıştığını” belirterek, “Biz Türk halkını bu çıkmazdan kurtarabilmek için altılı masayı oluşturduk. Ne yaparlarsa yapsınlar, sonları hızla yaklaşıyor” dedi.

 

(HABER MERKEZİ)-Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, altılı masanın dağılacağı iddialarını şiddetle reddederek “Biz Türkiye ve Türk halkının geleceği için 6 parti bir araya geldik.. Altılı masayı kimse dağıtamaz, halk artık nefes almak istiyor” diyerek, dağılması için çaba gösterenlerin bunu başaramayacağını söyledi.

Beraberinde  Adana il Başkanı Ebubekir Yıldırım, parti kurucusu  Orhan Sucu, Yüreğir ilçe Başkanı Celal Deniz, Seyhan ilçe Başkanı Volkan Akyüz, İl Başkan Yardımcıları Selahattin Arslan ve Ercan Horoz’un ziyaretinde BÖLGE’ye açıklamalarda bulunan Doğan Demir, şöyle dedi;

“Genel  Başkanımız sayın Ahmet Davutoğlu, bilgili, tecrübeli bir siyaset adamıdır.. Türk halkının çektiği sıkıntıyı, ekonomik zorluğu ve ülkenin giderek çıkmaza girdiğini bilen bir siyasetçidir ve bunun sorumluluğunu iliklerine kadar hissetmektedir.. Cumhur İttifakı, altılı masayı dağıtmak için her türlü yola başvurmaktadır. Ancak bunu başaramayacaklar. Altılı masayı oluşturan 6 siyasi partinin liderleri, kadrolarıyla birlikte gece gündüz çalışmaktadır.”

Yerel Yönetimler ve Şehircilik Sorumlusu olan Genel Başkan  Yardımcısı Doğan Demir, “Genel  Başkanımız sayın Ahmet Davutoğlu,  deneyimli bir siyasetçidir.. Ülkenin sorunlarının, halkın sıkıntılarını bilen bir siyaset adamıdır.. Türkiye ekonomik bir çöküntü içerisindedir.. Bu çöküntüden kurtulmak için oluşturduğumuz altılı masayı temsil eden tüm parti Genel Başkanlar yaşanılan sıkıntılardan halkı kurtarabilmek için çalışmaktadırlar.. Güçlü ve iyi niyetli Genel Başkanlar halkın içinde bulunduğu sorunları sonlandırmak, halkın huzurunu yeniden tesis etmek, ekonomik kalkınmasını  sağlamak için ekipleriyle birlikte çalışmakta, projeler üretmektedir.. Aramıza nifak sokarak altılı masayı dağıtmak için çaba gösterenler hüsrana uğradı.. Çünkü altılı masayı oluşturan parti liderleri, kendileri için değil, Türkiye ve Türk halkının refahı için projeler üretmektedir.” diye konuştu.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, “Altılı masayı dağıtmak için verilen mücadelenin farkındayız.. Ancak bunu başaramayacaklar. Halkımızın güvenini aldık, umutlarını bize bağladıklarının farkındayız. O nedenle altılı masayı hiç kimse dağıtamaz.. Halk, artık nefes almak istiyor.. Nefes alma umudunu da altılı masaya bağlamıştır. O nedenle sorumluluğumuzun bilincindeyiz ve halkımızın rahat nefes almasını altı masayı temsil eden partiler sağlayacak, halkımız huzura kavuşacaktır.” şeklinde konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor