‘Ana hedefimiz usta oyuncular yetiştirmek’

HABER: EMRAH TUNÇ

ADANA (BÖLGE)-LorePlus film yapımı ortaklarından Adem Sincar yeni filmi Ceberruh ile ilgili bilgiler verdi. Sincar, “Şu an yeni film projesi olan Ceburruh sinema filmine başlayıp güzel bir korku filmini gişeleri bekleyecek hale getirdik ve heyecanlı siz sevgili izleyicilerimize sunmaya hazırlanıyoruz.

Arayış Aksiyon yeraltı kanunları dizisinin yapımcılığını zeki Sincar ile yapımcı olarak devam etmekteyim. İş dünyasına da kısa sürede büyük ilgi toplayarak adımızı en iyi şekilde duyurmak için sevgi ve özveri ile çalışıyorum.

Düzenlenen imza töreninde konuşan Adem Sincar, ‘’Henüz yeni olmamıza karşın gösterilen yoğun alaka bizleri çok mutlu etti. Akademimize gelen yeni yetenekler, konusunda uzman öğretmenlerimiz tarafından oyunculuğun gerektirdiği tüm konularda eğitim aldılar. Akademimize; aralarında doktor, eğitimci, güvenlik görevlisi ve esnaf gibi çeşitli meslek gruplarına mensup kursiyerler dışında, lise ve üniversite öğrencileri de ilgi gösterdi” .

ANA HEDEF USTA OYUNCULAR YETİŞTİRMEK

 Adana’da bir ilki gerçekleştirmek adına çıktığımız bu yolculukta oyunculuk eğitimi almak isteyenlerin artık İstanbul’a gitmelerine gerek kalmadığını göstermek bunu başarmak da bir o kadar gurur vericiydi diyen Sincar, “Hedefimiz, sinema severlere ve bu işe gönül verenlere en iyi hizmeti sunmak, Yılmaz Güney, Şener Şen, Yılmaz Köksal gibi usta oyuncuların yetiştiği kentimizde, yeni yeteneklerin sektöre kazandırılmasına imkan tanımak ve oyuncu adaylarını istedikleri noktaya taşımak” bize en büyük ödül oldu..Akademimizde eğitim alan öğrencilerin en büyük şanslarının ise, kendilerinin çektikleri film ve dizilerde rol almalarıydi..

Yapım şirketi olarak bir süre önce Bahtsız Bedri isimli komedi filminin çekimi tamamladıktan sonra aksiyon, dram ve polisiye içerikli Arayış isimli bir dizinin çekimlerine başladik ; “Akademi öğrencilerimiz, eğitim alırken, bizim yapımlarımız olan film ve dizi projelerimizde de yer alarak kendilerini gösterme imkanı bulacak. Bizim kentimizdeki yetenekler, kendi memleketlerinin film yapım şirketinin film ve dizilerinde yer almanın yanı sıra, yine bizim aracılığımızla diğer büyük projelerde de karakter ve bölüm oyuncusu olarak yer alabilecekler. En büyük idealimiz, kentimizin yeteneklerinin Toroslar’ı aşarak ciddi projelerde yer almalarını sağlamaktı . Bunu başardık.. Yeni projelerde buluşmak üzere” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor