ANAKENT ULAŞIM DAİRESİ UYUYOR! YAZILAR SÜMEN ALTI MI OLUYOR?

ADANA (BÖLGE)-Halk Otobüsleri Şehir Hastanesi’nin önünden geçmemeye, hastalar sıcakta-soğukta, yağmurda-çamurda yürümeye devam ediyor..

Halk otobüsüne binerek Şehir Hastanesi’ne giden hasta ve yakınlarının Üniversite yolunda indirilmesine olan tepkilerin basın ve valilik yoluyla uyarılmasına rağmen, düzeltilmemesi, “Ulaşım Daire Başkanlığı’nın talepleri sümen altı ettiğine” ilişkin iddiaları gündeme getirdi.

Halk otobüsü sürücüleri, vatandaşın talebini Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın uzun bir süreden beri yok saydığını, konunun basın yoluyla açıklanmnasına, valiliğin uyarılarına rağmen sorunun çözülmemesine dikkat çekti.

Sürücüler, “Halkın şikayetini Adana Büyükşehir Belediyesi yetkililerine ve dönemin Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye defalarca ilettik, yazılı başvuruda bulunduk. Ama hiçbir sonuç alamadık. Halkla tartışan biz oluyoruz” diye konuşurken, Halk Otobüsleri Başkanı Mustafa Uslu da şu açıklamayı yaptı; “Sayın Hüseyin Sözlü’ye sorunumuzu devamlı dile getirdik. Cözülmedi.. Valiliğe başvurduk, İl Sağlık Müdürlüğü iki defa yazı yazdı, gazeteler yazdı çözülmedi.. Sayın Zeydan Karalar başkana başvurduk, dilekçemizi verdik, Ulaştırma Daire Başkanlığı’na konunun hemen çözülmesi talimatını verdi. Ama hala çözülmedi. Ulaştırma Dairesi’nin bilinçli olarak talebimizi yerine getirmemekte ısrarlı olduğunu görüyoruz” diye konuştu..

Zeydan Karalar’ın iyiniyetli yaklaşımının Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından görmezden gelinmesinin düşündürücü olduğunu da kaydeden Uslu, “Sayın Başkanı rahatsız etmek istemiyoruz. BÖLGE GAZETESİ’nin aracılığıyla sorunumuzun çözülmediğini ifade etmek istiyoruz” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor