Ankara’da CHP rüzgarı esti

(HABER MERKEZİ)-Cumhuriyet Halk Partisi’nin belediye başkan adayları Ankara Arena’da görücüye çıktılar. Tüm illerden gelen partililerin oluşturduğu muhteşem atmosferle adaylar tek tek tanıtıldı.

Adana’dan İl Başkanı Av.Emrah Kozay, Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Burhanettin Bulut, belediye başkan adayları, il, ilçe örgütleri ile kadın ve gençlik kollarının yöneticileri ve yüzlerce partili aday tanıtım toplantısına katıldı.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğu’nun yerel seçim bildirgesini de açıkladığı tanıtım toplantısında ilk olarak Adana adayları sahneye çağrıldı. “Adana ili” anonsunun yapılmasının ardından tribünlerde adeta alkış tufanı koptu.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın anons edilmesiyle birlikte salondaki Adanalı partililer “Zeydan, Adana gibi başkan” sloganı attı.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay, Çukurova Belediye Başkan Adayı Soner Çetin, Yüreğir Belediye Başkan Adayı Kamuran Karaca, Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydar, Karataş Belediye Başkan Adayı Mehmet Yıldız, Pozantı Belediye Başkan Adayı (Ortak Aday) Şenol Eroğlu, İmamoğlu Belediye Başkan Adayı Kasım Karaköse, Tufanbeyli Belediye Başkan Adayı Ahmet Aktürk ve  Tufanbeyli Belediye Başkan Adayı (Ortak Aday) Erdinç Altıok ile İl Başkanı Av. Emrah Kozay ve Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Burhanettin Bulut sahneye davet edilirken de partililerin coşkusu hiç dinmedi.

CHP Adana İl Başkanı Av. Kozay, milletvekilleri, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar ve ilçe belediye başkan adayları üreten, mutlu, huzurlu bir Adana sözü verdi.

KARALAR-ÇETİN BİRLİKTELER

Ankara’daki tanıtım toplantısında bir araya gelen Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar ve Çukurova Belediye Başkan Adayı Soner Çetin’in bütün resimlerde yan yana durarak uyum içerisinde olduklarını gözler önüne serdiler. Zeydan Karalar ve Soner Çetin, “Ankara’daki hava gösterdi ki 31 Mart’ta CHP rüzgarı esecek. Bizler Adana’da Büyükşehir, Çukurova ve Seyhan başta olmak üzere tüm ilçeleri kazanmak için çabalayacağız. Mart’ın Sonu Bahar, bu baharın coşkusu Ankara Arena’da yankılandı. Bunu hepbirlikte başaracağız” dediler.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor