Araç kiralama hizmeti alınacak

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü (EÜAŞ) Aslantaş ve Yöresi Hes İşletmeleri Müdürlüğü tarafından araç kiralama hizmeti alınacaktır.

Müdürülğümüz ihtiyacı; yakıt hariç, sürücülü olmak üzere 36 ay süreli 1 adet 2015 ve üzeri binek otomobil, 2 adet 2015 ve üzeri model 1900 ca-2500 cc arası motor hacimli motorin (dizel) yakıtıl en az 4×2 çift kabin pick-up’ın kiralanması işi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Aslantaş HES İşletme Müdürlüğü ihtiyacı 2015 ve üzeri model 1 adet binek araç ile 2 adet pick-up’ın yakıtsız, sürücülü 36 ay süreli kiralanması hizmet alımı işi için ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dökümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/919362/ihale-duyurulari/hizmet-alim-ihaleleri/arac-kiralama-hizmeti-alinacaktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor