Aras Nevzat erkekliğe ilk adımını attı

(HABER MERKEZİ)-Adana’nın sevilen iş insanlarından Nevzat Sarı, veliahtı Aras Nevzat’ı dillere destan, muhteşem bir düğün merasimi ile sünnet ettirdi. Nevzat Sarı, kirvesi, aynı zamanda Sapanca Spor Kulübü Başkanı Adil Köseoğlu ile birlikte davetlileri kapıda karşılayarak, tek tek ilgilenirken, sünnete ilginin yoğun olduğu gözlemlendi.

Seyhan Nehri kenarında modern mimarisiyle göz kamaştıran River Park’ta yapılan düğüne Sapanca’nın yanı sıra İstanbul’un önde gelen iş insanları da gelerek, Filiz&Nevzat Sarı çiftini, oğulları Aras Nevzat’ın, erkekliğe ilk adımı attığı sünnetinde yalnız bırakmadılar.

Kadim dostluklarını kirvelikle pekiştirdikleri Filiz&Nevzat Sarı ve Yeliz&Adil Köseoğlu Ailelerinin Küçük Aras Nevzat’ın sünneti için hiçbir masraftan kaçınmadıkları gözlenirken, seçkin davetliler müzik dünyasında fırtınalar estiren sanatçı İzzet Yıldızhan’ın seslendirdiği birbirinden hareketli şarkılar eşliğinde doyasıya halay çekip oynama fırsatı buldu.

Çukurova ve Sapanca’nın seçkin iş insanlarının bir araya geldiği sünnet töreninin sunumunu ise Adana’nın sevilen, Türk Sanat Müziği’nin usta sesi Ali Edip Mönür yaparken, kirveler Sarı ve Köseoğlu Aileleri dostlarıyla birlikte pisti bir an olsun boş bırakmadı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor