ARIN GİTTİ, KILIÇ GELDİ

Adanaspor’da kötü gidişe bir türlü son verilemeyince teknik direktör değişikliğine gidildi. Denizlispor maçının ardından Eyüp Arın, açıklamasında istifa sinyali vermişti. Edinilen bilgiye göre, Eyüp Arın’ın istifa ettiği, yerine ise Başkan Bayram Akgül’ün görüşüp anlaştığı Kemal Kılıç’ın getirildiği belirtildi.

Turuncu-Beyazlılar, Eyüp Arın yönetiminde istenilen sonucu bir türlü alamadı. Takımda büyük bir düşüş yaşandı. Bunun sonucunda da Eyüp Arın görevinden istifa etti. Arın yaptığı açıklamada, “Ben her zaman dediğim gibi takım için en iyisi neyse onu yapmaya hazırım. Alınan sonuçlardan sonra gördüm kü bu iş benimle olmayacak, takımda büyük bir eksiklik var. İnşallah transfer sezonunda bu eksiklikler giderilir. Takıma öncelikle iyi bir kaleci, defansa, 6 numara ve iyi bir de santrafora ihtiyaç duyulduğunu gördüm. Bunu başkanımız Bayram Akgül’le de paylaştım” dedi.

Adanaspor, Eyüp Arın’dan boşalan teknik direktörlük görevine Kemal Kılıç’la anlaşarak çözdü. Son olarak Şanlıurfaspor’u çalıştıran Kılıç, Turuncu-Beyazlılar’da 4.dönemini yaşayacak. 66 yaşındaki Kemal Kılıç, Adanaspor’da 2007-08, 2009-10 ve 2017-18 sezonlarında görev aldı. Son olarak 2.Lig Beyaz Grup’ta Şanlıurfaspor’u çalıştıran Kemal Kılıç, 20 maçta 12 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 2.10 puan ortalamasını tutturdu. Kemal Kılıç’ın hafta sonu oynanacak Samsunspor maçında takımın başında olması bekleniyor. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor