Arın’dan futbolculara motivasyon

TFF 1.Lig’in 22. haftasında 17 Şubat Pazartesi günü saat 19.00’da 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşılaşacak olan Adanaspor, bu maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından yaptığı antrenmanla başladı.
Osman Yereşen Tesisleri’nde, teknik sorumlu Eyüp Arın yönetiminde gerçekleşen antrenman, 1 saat 20 dakika sürdü. Antrenman serbest yapılan koşu çalışmasıyla başladı. Daha sonra minyatür kalede ve dar alanda çift kale maç yapan Turuncu-beyazlı ekip antrenmanı yapılan bireysel çalışmalarla tamamladı.

Geçen hafta Adana derbisinde 4-1 gibi şok bir mağlubiyet alan Adanaspor’da moraller oldukça düşük. Antrenmanda futbolcuların ağzını bıçak açmazken, hedeflerinin bu hafta oynanacak Erzurumspor maçından mutlak galibiyet almak olduklarını söylediler. Teknik Direktör Eyüp Arın da, “Futbolcuların moralleri oldukça bozuk, Erzurumspor maçına kadar futbolcuları bu maça motive etmeye çalışacağız. Adana Demirspor maçı geride kaldı. Şimdi önümüzde 13 maç daha var. Bu 13 maçı en iyi şekilde tamamlayıp ligde kalmak istiyoruz” dedi.

Adanaspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı hazırlıklarını bugün Osman Yereşen Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. (HABER: Mehmet APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor