ASKON’DA RECEP ÇALIŞKAN GÖREVİ ABDULVAHAP BİLGE’YE DEVRETTİ

(HABER MERKEZİ)-Anadolu Aslanları İşadamları Derneği’nin yapılan genel kurulunda başkanlığa seçilen Abdulvahap Bilge’ye görevi eski başkan Recep Çalışkan devretti.

Açılış ve yoklama ile başlayan genel kurulda, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı’nın okunmasının ardından divan oluşturuldu.

İmam Gazali Hıradağı başkanlığındaki divan heyetinin teşekkülünün ardından açılış konuşmasını Recep Çalışkan yaptı.

Çalışkan konuşmasında “Adana başta olmak üzere ülkemizin tamamında üretim ekosisteminin ve sosyo-ekonomik süreçlerin bir parçası olan ASKON işadamlarımız ülkemizin ekonomisine ve ticaretine önemli katkılar yapmaktadır.

Yeryüzünde fesatçılar her sahada harıl harıl çalışmakta ve ülkemizde de her türlü nifak tohumlarını ekmektedirler. Biz de Anadolu Aslanları olarak, gece-gündüz demeden milli ve manevi değerler doğrultusunda çalışarak fesatçıların yaptığı tahribatı önleme gayreti içerisindeyiz” dedi.

Hak ile batıl mücadelesinin ahirete kadar devam edeceğini hatırlatan ÇALIŞKAN “İlimizdeki gelişmeleri siz kıymetli üyelerimizle istişare etmekten her zaman büyük bir mutluluk duyduk. Peygamber Efendimiz’in ‘İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır’ hadis-i şerifini her zaman hatırlamalıyız ve çalışmalarımızda insanlara faydalı olma ilkesini gözetmeliyiz.

Değerli Başkanımız Abdulvahap Bilge’ye, kıymetli yönetim kurulu üyelerimize ve değerli işadamlarımıza teşekkür ediyor, Cenâb-ı Allah’tan üstün muvaffakiyetler diliyorum, genel kurulun hayırlara vesile olmasını diliyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

Olağan Genel Kurul, ASKON üyelerini ve iş adamlarını bir araya getirdi. Genel kurulun ardından yeni Başkanlığa seçilen Abdulvahap Bilge liderliğinde yeni yönetim kurulu belirlendi.

  1. Olağan Kongrede yeni Başkanlığa seçilen Abdulvahap Bilge, ASKON’un bir ve beraber olarak, kenetlenerek, güçlü, kararlı ve ihtişamlı yürüyüşüne kaldığı yerden Cenâb-ı Hakk’ın yardımıyla ve kıymetli İş adamlarımızın destekleri ile devam edeceğini söyledi.

“ASKON ailesi olarak bu inançla daima hakkın, hakikatin ve istikrarın yanında olduk. Şimdi de aynı noktadayız, duruşumuz nettir” dedi.

“Bize tevdi edilen bu görev ağır ve kutsal bir vazifedir. Bugüne kadar yapmış oldukları gayretli çalışmalarından dolayı Başkanımız Sn. Recep ÇALIŞKAN’A şükranlarımı iletiyorum. Cenâb-ı Allah kendilerinden razı olsun.

Bu görevi Allah’a güvenerek ve Resulü’nün yolundan giderek başaracağımıza inanıyoruz. Peygamber Efendimizin, ‘Ben bir öğretmen olarak gönderildim’ hadis-i şerifini kendimize düstur edinerek çalıştığımızda başarılı olacağımıza inancımız tamdır.”

ASKON 7. Olağan Genel Kurulu çerçevesinde Recep Çalışkan , İmam Gazali Hıradağı, Bekir Aydemir, Kurtuluş Şengül, Atilla Yağmur, İsa Topal, Bünyamin Akıllıoğlu, Sedat Aydın, Osman Kaya, Harun Ensar, Hamza Çalışkan, Hasan Emekdar, Erdinç İpek, Savaş Kurnaz, İsa Tunçöz, Kayhan Dağdanaşar, Hacı Mehmet Erbaş, Selim Çelik ve Cihan Atmaca yönetim kuruluna seçildi.

Genel kurul, yeni yönetimin tebrik edilmesinin ardından dilek ve temennilerle sona erdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor