Asma katlı+ daire icradan satılıktır

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, İskenderun İcra Dairesi tarafından Hatay İskenderun’da asma katlı+daire icradan satılıktır. (çoklu satış)

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : 1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Hatay İl, İskenderun İlçe, 614 Ada, 23 Parsel, ŞEVRE K.M Mahalle/Köy, 657 m2 ana taşınmaz yüzölçümlü, 1/16 arsa paylı Asma Katlı-Dükkan nitelikli zemin kat 1 nolu taşınmazın tam hissesi. Bilirkişi raporuna göre:Zemin, Asma Kat, 4 normal kat ve teras katından oluşan binanın zemin katında yer almaktadır. İlgili parselin zemin katında fiilen 3 adet asma katlı dükkan birleştirilerek tek olarak mobilya satış mağazası faaliyeti olarak kullanılmaktadır. Antakyaİskenderun karayolu üzerindedir. Tüm döşeme kaplamaları seramiktir. Tavanlarda alçıpanel asma tavan ve spot aydınlatma armatürleri bulunmaktadır. Duvarlar ve tavanlar alçı sıva üzeri plastik boyalıdır. Giriş kapısı otomatik (fotoselli) kapıdır. Cepheleri alüminyum doğramalı cam cephe ve alüminyum kompozit panel kaplıdır. 1 adet wc ve 1 adet mutfak bulunmaktadır. İlgili taşınmazın (Zemin Kat, 1 Nolu Bağımsız Bölüm) yüzölçümü, asma katıyla beraber toplam 205 m2 dir. 

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/802844/emlak/is-yeri-ve-ticari-isletme/hatay-iskenderunda-asma-katli-dukkan-icradan-satiliktir-coklu-satis-

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor